Ralfs Eilands aicina uz koncertiem "Cits Pauls"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands aicina uz koncertiem "Cits Pauls"
Ralfs Eilands aicina uz koncertiem "Cits Pauls" Foto: publicitātes

24. septembrī VEF kultūras pilī Rīgā un 9. oktobrī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”, Ralfs Eilands kopā ar Latvijas Radio Bigbendu sniegs koncertu, kurā Maestro Raimonda Paula populārās melodijas skanēs pavisam neierastos ritmos un aranžējumos. Šoreiz jaunā programmā.

Mūziķu sadarbības sākums bija vērojams Positivus festivāla desmitajā jubilejā uz lielās skatuves, bet pēcāk Ralfa 23. dzimšanas dienā pilnā “Palladium Rīga” koncertzālē. Uz koncertu bija ieradies arī pats Maestro, toreiz skatītāju rindās. Savu prieku par koncerta saturu un izpildījumu Raimonds Pauls jau izteica, atnākot uz mūziķu mēģinājumu, bet pēc koncerta teica, ka viņa skaņdarbi ir pārveidoti patiesi meistarīgi un baudāmi.

​Foto: Ralfs Eilands un Latvijas Radio bigbends pieskandina «Palladium».

Šoruden Ralfs ar bigbendu dodas uz “sēdošām” zālēm, lai publika spētu pati pieņemt lēmumu, kad lekt kājās. Līdz šim, turnejas pavasara koncertos Cēsīs un Rēzeknē, tā tas arī ir noticis.

“Esmu patiesi gandarīts, ka mūsu klausītāji spēj novērtēt to darbu, kuru esam ieguldījuši katrā aranžējumā, kā arī ļaujas mūsu izpildījuma vilnim un koncertos jūtas brīvi un gandarīti. Novērojot, kā mums šī sadarbība ir izdevusies, es nolēmu, ka jāļauj vienam no dziesmu aranžētājiem (Mārim Jēkabsonam) arī pārveidot rumāņu skaņdarbu “Apa”, kurš man palīdzēja iegūt otro vietu prestižajā Rumānijas TV konkursā “Cerbul de Aur”,” tā par koncertu stāsta Ralfs Eilands.

Kā ”iesildošo” elementu klausītāju atraisīšanai Eilands aicina Latvijā zināmus stand up meistarus, šoreiz tas būs Edgars Bāliņš. 

Video: Ralfs Eilands & Latvijas Radio Bigbends "Ai, dundur - dundur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu