Kļava: sievietes potenciāls ir daudz lielāks kā vīrietim, viņas ir eksistences virzītājspēks (8)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Pēteris Kļava
Pēteris Kļava Foto: Ieva Čīka/LETA

"Nav lielākas eksistenciālas problēmas kā uztvere un apzināšanās akts, kas saistīts ar redzes, dzirdes, ožas, garšas informācijas apstrādi. Tāpēc ir svarīgi lai mums tas prāts ir ļoti attīstīts, jo savstarpējas attiecības veidojas no šī mūsu iekšējā satura," izsakās ārsts reanimatologs Pēteris Kļava.

"Sievietes potenciāls ir n-tās reizes lielāks kā vīrietim. Viņas neiro plastikums, inteliģence, mātes sirds... Sievietei šīs instalācijas Dievs ir devis daudz vairāk. Tāpēc viņas ir eksistences virzītājspēks. Jebkura sieviete ir pasaules māte," LTV1 raidījumā "4. studija" savu pārliecību pauž ārsts reanimatologs Pēteris Kļava. "Sievietes arī ļoti attīstās un kopj sevi visos līmeņos, bet vīrieši to nedara.

Vīrietis domā, ka viņam tikai nauda jānopelna. Un te sākas tas konflikts starp šo pieprasījumu, ko grib vīrietis un ko grib sieviete. Protams, sievietei vajag to naudu no vīrieša, vajag, lai to muguru paglāsta, bet tas ir par maz. Tad viņas iet uz kursiem, lekcijām, jogām utt. viņas trenējās un attīstās. Viņas investē sevī. Bet vīrieši neattīstās un sākas konflikts. 

Kur tad meklējama vaina? "Vaina slēpjas tajā, ka viņu tēvi nav attīstījušies. Nav parādījuši Kosmisko jēgu. Mēs runājam visu laiku par sekām, bet jāuzrāda ir eksitenciāli kosmiskie principi, kam tu esi domāts. Ko Dievs ir domājis ar to, lai starp sievieti un vīrieti ir līdzsvars. Un, ja, tā diemžēl, ir izglītība," uzsver Pēteris Kļava.

Vairāk interesanto sarunu skaties video:

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu