Ar ko pārsteigs šova "X Faktors" jaunā sezona?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 15. augustā, pie skatītājiem nonāks vērienīgākā muzikālā šova “X Faktors” trešā sezona, kurā tiks noskaidroti 12 finālisti, kas cīnīsies par galveno balvu – 10 000 eiro un līgumu ar ierakstu kompāniju ”Sony Music”!

Šova trešā sezona pārsteigs ar vēl lielāku vērienu un jaudu, jo tagad mentoru komandā ir četri žūrijas locekļi - Aija Auškāpa, Marats Ogļezņevs, Reinis Sējāns un Intars Busulis, kuri sniegs arī lielākas iespējas dalībniekiem, jo jaunajā sezonā būs četras dalībnieku kategorijas – vokālās grupas, 25+, meitenes vecumā no 16—25 un puiši vecumā no 16 — 25.

Pirmās četras svētdienas pieredzēsim atlašu raidījumus, kuriem sekos trīs dramatiski “Krēslu izaicinājumu” raidījumi. “Krēslu izaicinājumos” tiks noteikti 12 finālisti, kurus redzēsim septiņās tiešraidēs sākot no 3. novembra.

Jaunajā sezonā skatītāji ar aizrautību varēs sekot līdzi spožu talantu priekšnesumiem, turklāt jaunajā sezonā par vietu “X Faktora” finālā cīnīsies vēl vairāk starptautisku dalībnieku, kas būs ieradušies gan no tuvākām, gan no tālākām valstīm - Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un pat Kamerūnas.

Atgādinām, ka pirmajā sezonā uzvaras laurus plūca Arturs Gruzdiņš, bet otrajā sezonā - Kattie no Baltkrievijas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu