"Viņa tur izlēca pa logu..." Modele Ginta Lapiņa par traģiskāko, ko piedzīvojusi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pasaulē atzītā latviešu modele Ginta Lapiņa intervijā izdevumam "Santa" ne tikai ļāvusi ielūkoties savās attiecībās un tajā, kāpēc izšķīrās ar pirmo vīru, bet arī atklājusi kādu traģisku notikumu, ar ko saskārusies karjeras laikā. 

Ginta atceras, ka viņa bijusi 18 gadus veca, kad notika traģēdija. "Atrados modes nedēļā Parīzē un modeļu apartamentus dalīju ar vēl vienu meiteni. Tagad atskatoties, domāju, ka viņai bija depresija. Bet toreiz par šādu slimību neko nezināju.

Meitene tikpat kā neiznāca no savas guļamistabas, un, kad aicināju viņu iziet pastaigāties vai doties paēst, viņa atteicās. Bet vienmēr uz maniem jautājumiem atbildēja, ka viņai viss ir kārtībā.

Taču meitene tikpat kā necēlās no gultas. Un tad viņai uz pāris dienām bija jāatgriežas Ņujorkā. Viņa tur izlēca pa logu. To, ka meitene ir mirusi, man pateica mūsu kopīgajos apartamentos, kur uz dīvāna vēl stāvēja viņas drēbes... Tas ir traģiskākais, ko esmu piedzīvojusi," intervijā atklāj Lapiņa.

Viņa neslēpj, ka modeles darbs ir grūts un bez tā, ka valda neziņa, vai pēc viena projekta sekos nākamais, modeles jūtas vientuļas un ir tālu no ģimenes. 

"Minētā meitene bija spoži sākusi savu karjeru un droši vien nevarēja pārdzīvot, ka vairs nebija tik pieprasīta kā agrāk," notikumu atceras Lapiņa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#worldsoceansday every day?

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laundry day ??

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu