Gregs Popovičs: Lepojos ar saviem basketbolistiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gregs Popovičs
Gregs Popovičs Foto: FIBA.com

Lai arī ASV basketbola izlase Pasaules kausa (PK) izcīņā Ķīnā nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru, galvenais treneris Gregs Popovičs lepojas ar savas vadītās vienības spēlētājiem.

Pasaules kausa ceturtdaļfinālā ASV valstsvienība ar 79:89 atzina Francijas izlases pārākumu un turpinās cīņu par 5.-8. vietu. 

Šis zaudējums ASV izlasei bija pirmais oficiālos turnīros pēdējo 13 gadu laikā. 

"Ir necienīgi runāt par to, ka vēlētos redzēt citu ASV izlases sastāvu Pasaules kausa izcīņā. Tas ir necienīgi arī pret Franciju un citām komandām. Francija mūs apspēlēja," preses konferencē sacīja Popovičs. "Nav būtiski, kādā sastāvā spēlējam. Lepojos ar puišiem, kuri ziedoja savu vasaru un ieradās uz turnīru Ķīnā."

Ceturtdien amerikāņi spēkiem mērosies ar Serbijas izlasi, kas tika uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm, taču arī nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru. 

"Šie ASV basketbolisti iepriekš nekad kopā nebija spēlējuši, bet viņi cīnījās un es viņus gribu paslavēt, viņi to ir pelnījuši," teica Popovičs. "Arī Francija ir pelnījusi uzslavas par izcīnīto uzvaru. Nav jēgas spriest par to, ka mūsu komandā nebija citi basketbolisti. Bija tie, kuri ir. Viņi paveica lielu darba apjomu un es ar viņiem lepojos."

Pusfinālā iekļuvušas Austrālija, Spānija, Francija un Argentīna. 

Pasaules kauss Ķīnā ilgs līdz 15. septembrim. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu