Brīvdienu māja Jūrkalnē: būvēta no materiāliem, kas izturējuši gadsimtu pārbaudi (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Lauku klusums un priežu svaigais gaiss ieskauj kādu ekskluzīvu brīvdienu māju Jūrkalnē, kas slejas vien 800 metrus no jūras un atrodas netālu no Rīvas upes. 

Nebūs melots, ja teiktu, ka šis ir īpašums ar savu šarmu. Tā vērtību veido ne vien jūras tuvums, bet arī mājas celtniecībā izmantotie materiāli, piemēram,  koka būvi rotā skaidu (lubiņu) jumts. Pozitīvi, ka vēsturiskā saimnieku māja organiski sasaistās ar jaunuzbūvēto māju, veidojot brīvdienu mājai tik piestāvošo kopējo tēlu un noskaņu.

Foto: city24.lv

Īpašums sastāv no vēsturiskās saimnieku mājas, kurai ir izstrādāts renovācijas projekts un jaunuzceltas viesu mājas ar pirti, atpūtas  telpu un plašu terasi. Jaunajā mājā ir plaša istaba ar lieliem panorāmas logiem un izeju uz vasaras terasi. Ēkas otrajā stāvā ir iespējams papildus izbūvēt divas istabas. Vēl īpašumā ietilpst vasarā lietojama istaba, ko vajadzības gadījumā apkurina ar elektrisko radiatoru.

Foto: city24.lv

Mājai ir iekopts dārzs, iežogota teritorija un nojume automašīnai. Pašlaik brīvdienu māju var iegādāties par 79 000 EUR.

Foto: city24.lv

Apskati īpašumu tuvāk!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu