Maija Rozīte par 20 nostrādātiem gadiem radio: "Jokaini sarunāties pašai ar sevi" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Radio personība Maija Rozīte-Krištopane piedalās mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī.
Radio personība Maija Rozīte-Krištopane piedalās mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī. Foto: Paula Čurkste/LETA

Samtainās balss īpašniece Maija Rozīte-Krištopane radio viļņos dzirdama jau 20 gadus. Sociālajos tīklos viņa nākusi klajā ar atziņām par šajā laikā piedzīvoto. 

"Var teikt daudz ko, spriest, cik šis darbs grūts vai tieši pretēji - elementāri paveicams... Bet tā vēl aizvien ir viena jokaina, taču arī dikti apgarojoša un, protams, atbildīga sajūta - katru savu darbadienu lielākoties pavadot pilnīgā vienatnē, pat it kā sarunājoties pašai ar sevi, tomēr apjaust, ka tevi dzird tūkstoši..." - vietnē "Instagram" raksta Maija.

"Ko es varu piebilst par to, kā ir pēc summā nu jau 20 gadiem radio ēterā? Prakse ir pats, pats labākais skolotājs! Turklāt tā tas, manuprāt, ir ar pilnīgi visu! Turpinu praktizēt, mācīties, pilnveidoties..." - ierakstu noslēdz Rozīte-Krištopane.

Kā zināms, viņa katru darbadienu dzirdama "Star FM" viļņos. 

Paralēli darbam radio Maija bijusi arī laika ziņu moderatore, tomēr šā gada pavasarī viņa nolēma pamest darbu televīzijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

šomēnes manām attiecībām ar @starfmlatvia ? studijas mikrofonu ?un pulti ? apaļa jubileja - 1 0 g a d i ??? (cerams, tikai pirmie ?) ... var teikt daudz ko, spriest, cik šis darbs grūts vai tieši pretēji - elementāri paveicams... bet tā vēl aizvien ir viena jokaina, taču arī dikti apgarojoša un, protams, atbildīga sajūta - katru savu darbadienu lielākoties pavadot pilnīgā vienatnē, pat it kā sarunājoties pašai ar sevi ?, tomēr apjaust, ka tevi dzird tūkstoši... ? paldies klausītājiem par izturību!!♥️ ... un ko es varu piebilst par to, kā ir pēc summā nu jau 20 gadiem radio ēterā? - prakse ir pats, pats labākais skolotājs! ☝?turklāt tā tas, manuprāt, ir ar pilnīgi visu! ? turpinu praktizēt, mācīties, pilnveidoties... ?? ? ❣️ #radio #anniversary #starfmlatvia #radiodj #20yearsonair #djgirl #eventhost #eventdj #onairpersonality #practicemakesperfect ✨

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu