Noskaties. Reiks, Pionieris un pārējie "krastieši" jaunākajā "Kreisā krasta" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kreisais krasts"
"Kreisais krasts" Foto: publicitātes

Gatavojoties lielajam koncertam, "Kreisais krasts" laiž klajā jaunu, motivējošu singlu un video dziesmai "Neprasi kāpēc", kas ir arī viena no visvairāk klausītākajām dziesmām jaunajā albumā.

“Neprasi kāpēc” ir jau devītais singls ar videoklipu no “Kreisā krasta” albuma “Tilts”. Video klipa režija un ražošana tika uzticēta apvienības dalībniekam Tomam Ringam, kas veidojis arī iepriekšējos “KK” video.

Foto: Ieskats grupas "Kreisais Krasts" albuma "Tilts" prezentācijā.

Dziesmā piedalās Pionieris, Reiks, Deniss un Edžons.

“Ar šo dziesmu gribam atgādināt to, ka arī tie cilvēki, kuri uzdrīkstas un veic nestandarta soļus, ir tikpat vērtīga sabiedrības daļa, kā tie, kuri "runā pieklājīgi" un seko noteiktajām sabiedrības normām,”

stāsta Deniss.

“Mani teksti ir motivācija maniem klausītājiem. Acīmredzami darām to, kas mums sanāk," tā Pionieris.

“Interesanti, ka Krastā jau esmu vairāk nekā desmit gadus, bet šis ir mans pirmais klips kopā ar “KK”. Pantu dziesmai iesāku rakstīt pirms diviem gadiem, tad nu beidzot mums ir izdevies to izdot. Krasta albums ir ļoti kvalitatīvs un ir tajā ir daudz interesantu stāstu - ieteiktu ikvienam atnākt un redzēt pilno “KK” vēsturi lielajā koncertā 25. oktobrī Hanzas peronā,” uz koncertu aicina Reiks.

Noskaties klipu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu