Mesi: Gribēju, lai Neimars atgriežas Barselonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola granda "Barcelona" vienības līderis Lionels Mesi esot vēlējies, lai viņa kādreizējais komandas biedrs Neimars pamestu Parīzes "Saint-Germain" un atgrieztos Katalonijas klubā.

Šovasar ilgu laiku bija neskaidrība par Neimara likteni, kurš jau aizvadītās sezonas beigās paziņoja, ka vēlas pamest savu pašreizējo komandu PSG.

Starpsezonā vairāki klubi, tostarp arī "Barcelona" iesaistījās sarunās ar PSG par spēlētāja pārpirkšanu, tomēr nevienai komandai tā arī neizdevās apmierināt parīziešu vēlmes.

"Es būtu ļoti priecīgs, ja Neimars atgrieztos," intervijā ar avīzi "Diario Sport" teica Mesi. "Tomēr saprotu arī cilvēkus, kuri ir pret viņa atgriešanos, ņemot vērā to, kā viņš pameta klubu."

Mesi gan uzsvēra, ka blakus lietas neesot tik būtiskas, jo no sportiskā aspekta Neimars ir tikai ieguvums.

"Manuprāt, Neimars ir viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē, tāpēc viņa spēlēšana "Barcelona" palielinātu kluba iespējas sasniegt nospraustos mērķus," atbalstu Neimaram pauda argentīnietis.

Pašam Mesi šī sezona vēl gan nav sākusies, jo nepilnas divas nedēļas pirms pirmā mača viņš iedzīvojās ikra muskuļa savainojumā, bet vēlāk komandas pārstāvji atklāti izteicās, ka spēlētājs pēc šīs sezonas droši varēs pamest klubu, ja pats vēlēsies.

"Nevaru neko apstiprināt, jo līgumā ir konfidencialitātes punkti, par kuriem es nevaru runāt," atzina Mesi.

"Viss ko varu teikt ir - vēlos spēlēt "Barcelona" tik ilgi, cik vien iespējams. Iepriekš jau vairākkārt esmu minējis, ka šīs ir manas mājas."

"Tomēr nevēlos saņemt ilgtermiņa līgumu, lai būtu šeit tikai tāpēc, ka man te jābūt. Vēlos būt šeit, kad esmu fiziski vesels, spējot palīdzēt komandai," savu nostāju pauda viens no visu laiku labākajiem futbolistiem.

"Barcelona" nākamā spēle paredzēta sestdien, kad mājās jāspēlē pret "Valencia", kas nupat kā atlaida savu galveno treneri Marselino Garsiju, kurš maijā komandu aizveda līdz uzvarai Karaļa kausa izcīņā.

Barselonas komanda šīs sezonas pirmajās trīs spēlēs tikusi tikai pie viena panākuma, bet vēl reizi spēlējusi neizšķirti, kas ar četriem iekrātiem punktiem turnīra tabulā ļauj ieņemt vien astoto vietu. 

Aizvadītajā sezonā "Barcelona" Spānijas čempionāta titulu sev nodrošināja priekšlaicīgi, vēl neaizvadījusi pēdējās spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu