Jaunais Stockmann vadītājs plāno attīstīt interneta veikalus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Jaunais starptautiskā mazumtirdzniecības tīkla Stockmann Group vadītājs Jari Latvanens plāno investēt interneta veikalu attīstībā Igaunijā, Latvijā un Somijā. Stockmann veikali, it īpaši Somijā, pēdējo 10 gadu laikā saskaras ar grūtībām, jo koncepcija „labāka apkalpošana par augstāku cenu” nespēj izturēt lēto interneta veikalu konkurenci, ziņo Igaunijas televīzijas raidījums „Aktuālā kamera”.

Nesen par Stockmann Group vadītāju kļuvušais Jari Latvanens pagaidām nedomā par tradicionālo veikalu slēgšanu, kaut arī šogad peļņa ir kritusies.

„Mūsu nākotnes modelis ietver interneta un universālveikala saplūšanu. Piemēram, Ķīnā interneta veikali jau sākuši būvēt reālus universālveikalus”, norāda Latvanens.

Šā gada oktobrī Stockmann Igaunijā plāno īstenot vēl nebijušas „Trakās dienas” interneta vidē, kā arī izveidot pavisam jaunu interneta platformu un modernizēt savu pastāvīgo klientu programmu.

„Tallina ir mūsu pirmais flagmanis, Rīga – otrais, bet Helsinki – trešais. Mēs investēsim, ņemot vērā katra universālveikala īpatnības. Taču visiem veikaliem kopīga būs interneta veikalu attīstība”, sacīja Latvanens.

Krievijas tirgū Stockmann, pēc viņa teiktā, neplāno atgriezties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu