Klāt šova “X Faktors” trešā sezona - būs gan prieks, gan dziļas skumjas un pat asaras

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau šo svētdien, 15. septembra vakarā, plkst. 20.00 TV3 ekrānos būs skatāms šova “X Faktors” pirmais no četriem atlases raidījumiem. Cīņu par 10 000 eiro un līgumu ar ierakstu kompāniju “Sony” uzsāks talanti gan no Latvijas, gan ārzemēm. 

Šī vakara atlasēs piedalīsies dziedātājs Pāvels Fomkins, kas jau plašāku uzmanību ir izpelnījies, piedaloties šovā “Jaunā Talantu Fabrika”, skolotāja Andžela, kas pārsteigs ar atraktīvu Ruslanas “Wild Dance” dziesmas izpildījumu, pieceļot kājās auditoriju un mentoru Reini. Skatītājus pārsteigs arī sportiskais vieglatlēts Dagnis Roziņš, kurš jau ir radījis vairākus skaņdarbus kopā ar “X Faktora” 2. sezonas dalībnieku Robertu Memmēnu.

Ar īpaši emocionālu uzstāšanos auditoriju aizkustinās Kevins no Kamerūnas, kurš jau no 13 gadu vecuma pats raksta savu mūziku. Latvijā viņš studē Rīgas Tehniskajā Universitātē, taču viņš ļoti vēlas latviešus iepazīstināt ar “afro” stila mūziku. Uz atlasi Kevins būs ieradies ar spēcīgu vēstījumu, uzsverot, ka “Mēs neesam atšķirīgi, mēs esam vienādi, mums ir viens gars un vienas asinis”.

Viens no košākajiem atlases dalībniekiem - ekstravagantais Dmitrijs, kura sapnis ir uzstāties Krastmalā Jāņu vai Jaungada svinibās. Katrreiz “X Faktora” atlasēs Dmitrijs pārsteidz ar košu tēlu - reģionālajās atlasēs viņš jau izpelnījās uzmanību, ierodoties spilgti dzeltenā uzvalkā. Savukārt TV atlasei Dmitrijs ir gatavojies vēl nopietnāk - uz skatuves viņš kāps sarkanā samta ziedu raksta uzvalkā. Dmitrijs astoņu gadu laikā ir sarakstījis 6 albumus un radījis 19 singlus, veltot tos skolas laiku mīlai Žannai, kura neatbild ar pretmīlu.

Vakara laikā uz skatuves kāps arī simpātiskā Monika ar lietuviešu saknēm, kas pirms vairākiem gadiem kopā ar Lauri Reiniku ierakstījusi populārās dziesmas “Es skrienu” lietuviešu valodas versiju. Ar apbrīnojamu dzīvesprieku pārsteigs arī dziedošā kriminālpoliciste - izmeklētāja Olga, kura cer, ka viņas autoritāte Ints Ķuzis šovakar, skatoties "X Faktoru", atbalstīs viņu.

Cēsinieks Ojārs ir šova vecākais dalībnieks (65 gadi), taču viņš uzskata, ka vecums nav šķērslis, lai realizētu savu muzikālo sapni, kura dēļ viņam jau reiz nācies pazaudēt gan balsi, gan sievu.

Citu dalībnieku vidū būs arī baltkrieviete Ksenija, kura ar ģimeni pārcēlās uz Latviju pirms pusotra gada, Alekss Silvers, kurš jau vairākas reizes ir piedalījies Eirovīzijas nacionālajā atlasē, igaunis Ārons, kurš pārsteigs ar paša sacerētu dziesmu hip-hop stilā, meiteņu duets “Divas upes”, bruģētājs Renārs un daudzi citi izpildītāji.

Šogad “X Faktora” reģionālajās atlasēs piedalījās vairāk nekā 900 jaunie talanti, no kuriem teju 100 dalībnieki turpinās cīņu TV atlasēs. Četru TV atlašu raidījumu ietvaros tika izvēlēti labākie no labākajiem pretendentiem, kuriem “Krēslu izaicinājumos” būs iespēja cīnīties par vienu no 12 vietām finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu