Kristīne Virsnīte: “Apēdu gigantiska izmēra šokolādes tāfeli, četrus eklērus un vēl kukurūzu nūjiņu paku nepamirkšķinot” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/kristine_virsnite/

Bijusī šova “Māmiņu klubs” vadītāja, blogere Kristīne Virsnīte šovasar atteikusies no cukura – viņai pagaidām izdevies izturēt apmēram mēnesi. Protams, šis solis nav bijis viegls, jo kārdinājumi “uzbrūk” no visurienes.

“27. diena bez cukura! Bez eklēriem, austiņām, šokolādēm, kūkām, zefīriem, gumijkončām un ar krietni samazinātu balto miltu produktu daudzumu.

Nu es varu godīgi atzīt, ka man ir cukura atkarība un saldumi ir mans kompensējošais mehānisms brīžos, kad mazāk enerģijas, kad besis un gribas paraudāt.

Es varēju vēsā mierā izēst paciņu zefīra šokolādē un iebiezinātā piena bundžu vienā piegājienā un vienā vakarā. Es mierīgi apēdu gigantiska izmēra šokolādes tāfeli, četrus eklērus un vēl kukurūzu nūjiņu paku nepamirkšķinot. Teju visi, kam to stāstu, īsti nesaprot - ko es ņemos, jo tāpat taču slaida un vienmēr tāda bijusi! Kas man lika spert šādu soli? Tā sajūta, kad vēderiņš sāk velties pāri bikšu malai, es patiesi nevēlos atjēgties dienā, kurā sev riebjos, jo tur iespējams nokļūt ļoti veikliem soļiem. Un šis nav stāsts par salīdzināšanos, es negribu, lai jūs sevi salīdzināt ar mani un man liekat salīdzināties ar sevi, mums katram ir savs redzējums par labu jušanos savā ķermenī.

Patiesībā atteikšanās no cukura kalniem, kā saka mana psihoterapeite, ir pielīdzināma smēķēšanas atmešanai.

Jā, man ir reālas lomkas, jo kārdinājumi ir ik uz soļa. Nu jau kļūst vieglāk, jo arī apņemšanās kļūst nelokāmāka. Es nesaku, ka vairs nekad neēdīšu šokolādi, taču es vēlos, lai man pietiktu ar pāris šokolādes gabaliņiem nevis es justu salduma kāres apmierinājumu vien pēc puskilograma konču nolocīšanas klusiņām zem segas. Kāpēc to stāstu? Lai jūs iedrošinātu, ka arī jūs varat turēt sev dotos solījumus, tas ir paveicams, kad mērķis ir skaidrs!” faniem atklāja Virsnīte.

Viņa par savu atkarību stāstīja arī kanāla STV Pirmā šovā "Starp mums runājot".

Par "Māmiņu kluba" pamešanu Kristīne paziņoja augusta noslēgumā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aizvērt durvis uz kaut ko, kas bijusi milzīga dzīves daļa, prasa drosmi. Pirms dažām dienām pieņēmu lēmumu atvadīties no sava mīļā @maminuklubs Jā, vairs svētdienu rītos nedzirdēsiet mani sakām - “Labrīt Māmiņu klubā!”, ko biju teikusi simtiem reižu. Tas nav tā vienkārši, jo šis raidījums ir bijusi mana ikdiena, mans dzīves veids. Abi mani bērni ir izauguši Māmiņu kluba filmēšanas laukumā, komandas auklēti un samīļoti. Man patīk kā viens brīnišķīgs cilvēks nesen sacīja - tas ir kā vingrot uz trapeces, ir jāatlaiž rokas un jāļaujas brīvajam kritienam, lai aizsniegtos līdz nākamajai trapecei, pie kuras pieķerties. Jaunais var sākties tad, kad palaižam veco. Es joprojām mīlu mammas un mamma es būšu vienmēr, taču mani bērni ir paaugušies un saprotu, ka aizrautība mani nes citā virzienā. Vairāk par visu mani interesē sievietes un tas, ko es varu darīt, lai mēs dzīvotu sakarīgākas dzīves, lai mēs brīvi realizētu sevi un netrīcētu bailēs par to, ka esam pārāk stipras un kaut kādas nederīgas, jo neatbilstam sazina kādām prasībām. Jā, mums ir šī mammas loma, taču tā nav visa dzīve, lai cik grūti to būtu dzirdēt brīdī, kad esam mazu bērnu mammas. Es līdz kosmosam un atpakaļ esmu pateicīga par to, ka jūs, manas mīļās, esat šeit tik atsaucīgas, ka tas, ko daru, jums noder un ir sajūta, ka jums varu būt ceļa biedrs! Protams, ka aiziet no aizrautīga darba, kur tevi skatītāji ir mīlējuši, ir izaicinājums, jo ir tik kārdinoši palikt - viss zināms, labi atstrādāts, applausi un tituls, kuru piekabināt klāt, kur vien eju. Un tad ir tā sajūta, ka es gribu vairāk - brīvi un ar spēku darīt to, kas mani pašu ceļ. Es šobrīd esmu starp šīm divām trapecēm - no vienas atlaidusi satvērienu, ir sajūta, ka tepat jau ir nākamā. Vēliet man spēku, sirds gudrību un prieku par to, ko daru, tas viss noderēs! . . #pārmaiņas #bebrave #maminuklubs

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Kā jau ziņots, šova “Māmiņu klubs” jaunā vadītāja ir ētera personība Rūta Dvinska. Viņa ir divu meitu - Grietas un Doras mamma. Līdz šim viņu redzējām tādos raidījumos kā "LNT brokastis" un "900 sekundes".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu