Ozols aicina uz albuma "Neona pilsēta" noslēgumu - koncertu Dzelzceļa muzejā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

23. novembrī ir paredzēts vienīgais repera Ozola rudens/ziemas koncerts, albuma "Neona pilsēta" noslēguma pasākums. Tas ieplānots Dzelzceļa muzejā, Rīgā. 

Koncertā paredzēts izpildīt visas albuma dziesmas, kā arī iesildošajā daļā būs iespēja dzirdēt mini albumu "Kruīza kontroles zēni"

Ozols & Katapullt
Ozols & Katapullt Foto: publicitātes

Albums "Neona pilsēta" 2018. gadā ieguva labākā hiphopa albuma statusu, tajā ir iekļautas tādas kompozīcijas kā “Stils”, “Zapte”, “Nekad”, “Personības rekords”, “Levitē” u.c. Ierakstā piedalās ansis, Subdrabu sirds, rolands če, xantikvariāts, Niklāvz, Katapullt  u.c.

Koncerts paredzēts ar dzīvo sastāvu, kā īpašie viesi koncertā piedalīsies Sudrabu sirds, Niklāvz. Emil, Soraya, Katapullt.

“Albums ir īpašs ne tikai man, bet arī lielai grupai manu klausītāju, novembrī aprit tieši  viens gads kopš šis ieraksts ir bijis pieejams plašākai klausītāju auditorijai, mēs vēl nekad neesam spēlējuši visu albumu pilnā garumā, un par godu šim zīmīgajam notikumam esam gatavi to izdarīt īpašā gaisotnē ar īpašāku noformējumu. Ļoti gaidu visus, kam šī relīze kaut ko nozīmē,” tā Ozols.

Biļetes jau šodien pieejamas “Biļešu servisa” kasēs. Draudzīga cena biļetēm līdz septembra beigām.

Foto: Ozols koncertā "Stils", albuma Neona Pilsēta prezentācija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu