Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Tavā redzeslokā var parādīties ļoti spēcīgas, iedvesmojošas personības, ar kurām labprāt pārrunāsi dzīves līkločus, smelsies viņu enerģiju un pieredzi. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi jautrs, bezrūpīgs.

VĒRSIS Vari kļūt neraksturīgi emocionāls, kas savukārt var atstāt ietekmi uz attiecībām ar mājiniekiem. Izrunā sasāpējušos jautājumus ar tuvu paziņu, draugu, novel no pleciem uzkrāto smagumu, spriedzi!

DVĪŅI Centies būt nedaudz atbildīgāks, nopietnāks pret ģimeniskajām saistībām. Velti vairāk laika atvasītēm, viņu skolas gaitām. Savukārt, mīļotajam cilvēkam mēģini sagādāt romantisku pārsteigumu.

VĒZIS Droši seko savai sirdsbalsij, jo tā novedīs tieši tur, kur tevi gaida, kur tu varēsi smelties tīkamas emocijas, atmiņā paliekošus iespaidus. Saskarsmē ar atvasītēm var uzplaiksnīt nelieli paaudžu konflikti.

LAUVA Apkārt notiekošās sabiedriskās aktivitātes neļaus sēdēt mierā. Šodien burtiski prasīsies būt saviesīgās dzīves virpulī, izpelnīties līdzgaitnieku uzmanību, ievērību. Laulātais var padarīt tevi greizsirdīgu.

JAUNAVA Neraksturīgi sev, vari kļūt sapņains, tiekties izzināt ezotēriskas lietas. Komunikācijā ar ģimeni būsi noslēpumains, neizdibināms. Dienu ieteicams pavadīt mājīgās noskaņās.

SVARI Tieksies pēc garīgās harmonijas, saskaņas attiecībās ar tuviniekiem. Pilnīgi iespējams, ka būsi apņēmības pilns atrisināt nebūšanas, kuras jau labu laiku nav devušas mieru tavai sirdij.

SKORPIONS Nesmādēsi jaunus iespaidus, kas kādam Skorpionam nozīmes došanos tālākā ceļā, citam ekstrēmāku izklaidi tepat valsts ietvaros. Galvenais, it visā saglabā mēra izjūtu, nekrist galējībās!

STRĒLNIEKS Dienas sākumā, tavu privāto dzīvi var aizēnot problēmas darba jomā. Taču tās izdosies samērā ātri atrisināt vai vismaz “uzlikt ielāpu”, lai pa īstam tām ķertos klāt jau nākamnedēļ.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, labprātīgi iesaistīties, kāda lielāka izklaides pasākuma organizēšanā. Sastaptie cilvēki, ar savu enerģētiku uzlabos tev omu, padarīs dzīvespriecīgāku, veicinās būtiskas pārdomas par dzīvi.

ŪDENSVĪRS Diena, kad samērā spilgti izpaudīsies gan tavas labās, gan negatīvās rakstura īpašības. Ja sanāk pieļaut, kādu nopietnāku kļūdu, esi drosmīgs – atzīsti to un centies visiem spēkiem labot tās sekas!

ZIVIS Būsi pats nosvērtības un miera iemiesojums. Ar tevi būs patīkami parunāt par dzīvi, izkratīt sirdi. Pašam labpatiks būt pie dabas, baudīt rudenīgās noskaņas, smelties spēkus jaunai darba nedēļai.

SVĒTDIENA

AUNS Piepeši tevi var pārņemt vēlme mainīt ierasto vidi. Kāds Auns metīs aci uz jaunu mājokļa interjeru, savukārt kāds tieksies pēc jauniem zināšanu apvāršņiem. Zvaigznes silti iesaka, sekot šim impulsam!

VĒRSIS Ja vēlies veikt lielākus pirkumus, zvaigznes iesaka vispirms pārrunāt to ar otro pusīti. Šoreiz tavs praktiskums var pievilt, savukārt, laulātais, kā reizi var palīdzēt rast pareizo cenas un kvalitātes attiecību!

DVĪŅI Tu labprāt dotos izbraucienā, taču mīļotais cilvēks vēlēsies laiku pavadīt mājīgā atmosfērā. Lai neiedragātu attiecības, esi pielaidīgāks pret partnera vēlmēm un labāk velti laiku romantiskai divvientulībai.

VĒZIS Intuīcija un radošās spējas pacelsies līdz šim nebijušos augstumos. Jautājums tikai, vai pratīsi šo mirkli attiecīgi izmantot? Mākslas, radošās pasaules pārstāvjus, protams, nebūs jāmāca, kas jādara!

LAUVA Ja ļaujies trakulīgai izklaidei, rēķinies, ka tava reputācija var tikt nedaudz iedragāta. Šodien izteiktie apgalvojumi tiks pastiprinātāki vērtēti no sabiedrības puses, līdz ar ko, no kritikas tev būs grūti izvairīties.

JAUNAVA Rodoties vēlmei, droši vari aicināt pie sevis ciemiņus, pats doties viesoties. Pilnīgi iespējams, situācija ļaus apliecināt tavas kulināra dotības. Attiecībās ar otro pusīti viegli radīsi kopīgu valodu.

SVARI Dzēlīgās piezīmes, no kāda tuvinieka puses, var jūtami aizskart tevi. Taču sākotnēji nevēlēsies par to runāt. Laika gaitā iekšējā neapmierinātība, gan var ņemt virsroku un tad neliels strīds garantēts.

SKORPIONS Nesēdi mājās vienatnē, tā ātri vien ciemos sagaidīsi grūtsirdību, nomāktību. Labāk klausi draugu ieteikumiem un doties kopīgi atpūsties. Šodiena ir kā radīta sportiskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Brīvie Strēlnieka zīmes pārstāvji būs turpat vai neapstādināmi, savas otrās pusītes meklējumos. Nav izslēgts, ka laba vieta, lai iepazītos var izrādīties tieši kāds domubiedru saiets.

MEŽĀZIS Ja tevī uzkrājušās negatīvās emocijas, ikdienas pārdzīvojumi, stress, meklē gana veselīgu veidu, kā no tā visa atbrīvoties. Zvaigznes silti iesaka atturēties no grādīgās dziras, jo tā visu var vēl vairāk saasināt.

ŪDENSVĪRS Šīs ir īstais brīdis, lai ļautos savam patiesajam vaļaspriekam. Nav izslēgts, ka to vislabprātāk darīsi savā nodabā, ļaujot pārējiem ģimenes locekļiem atpūsties pēc viņu gaumes.

ZIVIS Aizdomāsies par pagātnes notikumiem, meklēsi tiem dziļāku, filozofiskāku jēgu. Taču šoreiz tavi centieni, saskatīt slēptās likteņa norādes, var būt maldīgi. Labāk baudi dzīvi un aizmirsti par rūpēm!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu