Latvijā sevi piesaka jauna hārdoka apvienība "Everstate"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Everstate"
"Everstate" Foto: publicitātes

Trīs rokmūzikai uzticīgi puiši - 2017. gadā izveidoja grupu “Everstate”. Šogad viņiem pievienojies arī bundzinieks Māris Ozoliņš, un grupa laiž klajā savu pirmo singlu. 

“Everstate – mūžīgais stāvoklis, tas nozīmē to, ka mūzika ir mūsos un vienmēr arī būs, tas nekad nemainīsies,” par grupas nosaukuma izvēli stāsta ģitārists Uldis Blaževičs, kas agrāk muzicējis grupā "SuperHuman".

Pirmā singla, kas vienlaikus iznācis arī video formātā, nosaukums ir “Nāc līdz”.

“Dažreiz, lai dzīvē notiktu pārmaiņas, ir “jāizkāpj” ārā no rāmjiem, jāpārkāpj robežas un jāriskē. Par to ir šī dziesma,” skaidro grupas solists Ģirts Zebuliņš.

Noskaties video.

Dziesma ir ierakstīta “Sound Division” studijā Rīgā. Tās ierakstā ir piedalījušies producents Gregs Heivers (Greg Haver), kurš pazīstams ar savu darbu pie vairākiem grupas "Manic Street Preachers" albumiem, kā arī skaņu inženieris Klints Mērfijs (Clint Murphy). To māsterējis Raiens Smits (Ryan Smith) “Sterling Sound” studijā ASV.

Grupa studijā jau ierakstījusi sešas dziesmas un drīzumā nodos klausītāju vērtējumam EP. Grupas aktivitātēm var sekot līdzi arī sociālajos tīklos Facebook un Instagram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu