Klajā nāk apvienības "Nepāriet" albums "Pāri"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Nepāriet"
"Nepāriet" Foto: publicitātes

Rīgā, K.K.fon Stricka villā trešdien notiks dziedātāja Jāņa Šipkēvica un mūziķu apvienības "Nepāriet" albuma "Pāri" atklāšanas svētki, informē pasākuma organizatori.

Mūziķi sniegs ievadkoncertu koncertsērijai, kas oktobrī un novembrī sekos vairākās Latvijas pilsētās. Pirms un pēc pasākuma mūziku no platēm atskaņos Henriks Eliass Zēgners. 

"Nepāriet" sastāvā muzicē Alise Joste, Evija Vēbere, Jānis Šipkēvics, Kārlis Josts, Lorete Medne, Matīss Čudars, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Dankfelds, Zelma Jēgere un Vladislavs Nastavševs.

"Nepāriet" ir jaunu mūziķu kopums, kas kopīgi izveidojuši Imanta Kalniņa mūzikā balstītu programmu, par pamatu ņemot 1997. gadā tapušajā Ainara Mielava un Imanta Kalniņa kopdarbu "Par lietām, kuras tā ar' nekad nepāriet". "Nepāriet" veidots kā atskats uz šo albumu, kas guva ievērojamu popularitāti un vietu cilvēku sirdīs. Plašāka publika ar "Nepāriet" pirmo reizi iepazīstināta 2017. gada festivāla "Piena svētki" laikā, pēc tam mūziķi ar koncertprogrammu viesojušies arī Lūznavas muižā un Valmiermuižā.

Noklausies albumu.

"Nepāriet" koncertsērija turpināsies dažādās Latvijas pilsētās.

10. oktobrī 19:00 Valkas Kultūras namā

13. oktobrī 17:00 Krustpils Kultūras namā, Jēkabpilī

20. oktobrī 17:00 Alūksnes Kultūras centrā

24. oktobrī 19:00 Siguldas Devonā

25. oktobrī 19:00 Talsu Tautas namā

5. novembrī plkst. 19, valsts svētku ieskaņā, notiks šī gada noslēguma koncerts Rīgā, nesen atklātajā kultūras telpā Hanzas perons

Biļetes uz koncertiem var iegādāties koncerta norises vietās, Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un interneta vietnē, uz Rīgas koncertu - www.aula.lv. 

Vairāk informācijas  - www.nepariet.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu