Seriālu faniem: Airbnb piedāvā nakšņot Dauntonas abatijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Haiklēras pils plašākai sabiedrībai ir pazīstama kā mājoklis no seriāla "Dauntonas abatija", kas guvusi ārkārtīgi plašu popularitāti visā pasaulē. Nu naktsmītņu rezervācijas portāls "Airbnb" piedāvā pārlaist nakti leģendārajā pilī. 

Pirms steidz rezervēt numuriņu Haiklēras pilī, šī ekskluzīvā iespēja tiks vien diviem laimīgajiem konkursa dalībniekiem. Tuvojoties filmas "Dauntonas abatija" pirmizrādei, pils iedzīvotāji, Karnarfonas grāfs un grāfiene ir devuši atļauju diviem uzņēmuma "Airbnb" konkursa uzvarētājiem vienu nakti pavadīt gluži kā seriālā atveidotie augstmaņi. 

Uzvarētājus Haiklēras pilī sagaida ekskluzīva kokteiļu baudīšana pils bārā, kam tālāk sekos tradicionālas vakariņas ar grāfu un grāfieni. Pēc mielasta, neilgi pirms došanās pie miera, uzvarētāji varēs iedzert tasi kafijas pils bibliotēkā. Paredzēts, ka konkursa uzvarēti gulēs vienā no guļamistabām, no kuras paveras skats uz pils parku.

Ikdienā greznais īpašums Lielbritānijas grāfistes Hempšīras laukos ir atvērts apmeklētājiem. Šeit mēdz norisināties dažādi pasākumi, piemēram, balles un koncerti. Pils kopā ar parku aizņem teju 1000 kvadrātmetru lielu platību, bet pilī ir ierīkotas 300 istabas - šo lielo platību viesiem būs iespēja izstaigāt gida pavadībā. 

Konkursam varēs pieteikties sākot ar 1. oktobri, bet nakšņošana notiks naktī no 26. līdz 27. novembrim. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu