"Atzīstu - ar lūpām esmu pāršāvusi pār strīpu" - plastisko operāciju cienītāja Jeļena atklāti par sejas uzlabošanu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šovu zvaigzne Jeļena Petrova sabiedrības uzmanību piesaistījusi ar savu efektīgo izskatu - viņa tā uzlabošanā iztērējusi teju 10 tūkstošus eiro. Izdevumam "Privātā Dzīve" sieviete atklāj, kā un kāpēc aizrāvusies ar sava izskata pārvēršanu līdz nepazīšanai. 

Kā atklāj Jeļena, sevis pārveidošanu viņa uzsāka pirms diviem gadiem, lai gan jau pusaudžu gados viņai bija izveidojies savs skaistuma standarts. "Jau tad sapratu – lai tam atbilstu, sevī kaut kas būs jāmaina," izdevumam atklāj Jeļena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

Jeļena sākumā ieturējusi dažādas diētas, regulāri mainījusi matu krāsu, pievērsusi pastiprinātu uzmanību kosmētikas lietošanai, tomēr ar to nebija gana.

"Jau no 16 gadu vecuma strādāju un mērķtiecīgi krāju tam naudu. Kamēr citi jaunieši tērēja ballītēm un alkoholam, es atliku operācijām, kurām biju nopietni sagatavojusies."

Sieviete veikusi operācijas degunam, vaigiem, zodam un acīm. Tāpat viņa veikusi lūpu palielināšanas procedūras un atzīst, ka ar to uzlabošanu nedaudz pārforsējusi. "Tagad atzīstu – ar lūpām esmu pāršāvusi pār strīpu," saka Jeļena, kura uzsver, ka pirmās injekcijas organisms atgrūdis. "Beigās man bija izveidojies pieradums no tām [injekcijām - red.]. Gribējās vēl un vēl. Vienā brīdī sapratu – mans organisms gelu vairs neatgrūž... (..) Pagaidām samierinos ar tādām lūpām, kādas man ir."

Jau vēstīts, ka Jeļena kameru priekšā atraidīja saimnieku Ilmāru šovā "Saimnieks meklē sievu" un nu uzsākusi attiecības ar turku vīrieti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu