Policija aicina neizplatīt baumas par taksistu it kā pastrādātām izvarošanām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sasists stikls; ilustratīvs foto.
Sasists stikls; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policija (VP) noliedz sociālajos tīklos visai plaši izplatīto informāciju par taksometra vadītāju it kā veiktiem seksuāla rakstura uzbrukumiem pasažierēm.

Policija norāda, ka tai nav iesniegti iesniegumi un attiecīgi tās rīcībā nav informācijas, ka šādi notikumi tiešām būtu norisinājušies, tāpēc likumsargi aicina iedzīvotājus neizplatīt baumas.

Ja kādam ir informācija par šāda veida noziegumiem vai ja kāds ir kļuvis par to upuri, policija aicina vērsties pie tiesībsargiem ar iesniegumu. Pašlaik tādi nav saņemti, lai arī ierakstā sociālajos tīklos tiek apgalvots, ka policija esot informēta.

Sociālajos tīklos popularitāti ir iemantojis kādas anonīmas personas vēstījums, ka pagājušā nedēļā kāda sieviete naktī esot braukusi ar taksometru un pirms nokļūšanas galamērķī taksists viņai automašīnā esot uzbrucis. Rakstītājs apgalvo, ka sakritības rezultātā kāds vīrietis notikušo pamanījis un izsitis logu. Taksists nobijies un sievieti palaidis. Nākamajā dienā sieviete devusies uz policiju rakstīt iesniegumu, bet inspektors jau esot apgalvojis, ka pagājušajā mēnesī saņemti trīs iesniegumi no meitenēm par izvarošanas mēģinājumiem taksometros.

Anonīmās ziņas izplatītājs arī norādījis konkrētu taksometra tiešsaistes pakalpojumu operatora nosaukumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu