Blīvi apdzīvotā vietā automobilim nozog visus četrus riteņus (10)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Naktī uz otrdienu garnadžu grupējums Ēvalda Valtera ielā pie nama Nr.5 pastrādājis bezkaunīgu noziegumu, apzogot automašīnu Renault Megane un atstājot to bez visiem četriem riteņiem. Mašīnas īpašniece par nepatīkamo notikumu uzzinājusi tikai no rīta. Par to vēsta raidījums Degpunktā.

"Astoņos man pazvanīja draudzene un prasīja, vai ar manu mašīnu viss ir kārtībā. Es jautāju, kas noticis. Kāds to sadauzījis? Viņa teica, ka atsūtīs fotogrāfiju. Cerēju, ka tikai divi riteņi nozagti, ka vismaz divi atstāti. Iznācu un skatos, ka nav visu četru riteņu," stāsta apzagtā Renault īpašniece Jeļena.

Talāk Jeļena zvanījusi vīram un uz notikuma vietu izsaukusi policistus. Saruna ar likumsargiem viņu šokējusi, jo ieinteresētība izmeklēt noziegumu bijusi tuvu nullei. 

Kā stāsta mašīnas īpašniece, likumsargi viņai vaicājuši, vai viņa vēlas sākt krimināllietu. Viņa atbildējusi, ka jā, uz ko policisti norādījuši, ka tā tāpat visticamāk tiks izbeigta. Ja nu vienīgi kaut kas kaut, kad kaut, kur uzpeld, parādās nozagtie riteņi, varbūt tad iegūstama kāda informācija. Bet citādi - varbūtība atrast Renault riteņus ir viens pret tūkstoti. Lai vai kā, Jeļena iesniegumu par krimināllietas sākšanu policijā uzrakstījusi.

Kā atklājies mašīnas apskates laikā, zagļi zem mašīnas bija atstājuši savu domkratu, jo tas acīmredzot iestrēdzis. Mašīnas saimniece jautājusi, vai nav iespējams, ka uz domkrata ir zagļu pirkstu nospiedumi, uz ko saņēmusi atbildi: "Kādi tur pirkstiņi."

Pēc kāda laika Jeļenu uzrunājis viņas kaimiņš. Viņš sacījis, ka tajā naktī redzējis ko aizdomīgu, proti, viņas mašīnai ap četriem naktī līdzās apstājusies melna Renault markas automašīna un stāvējusi. Viņa šaubās, ka riteņi bijuši vajadzīgi melnajam Renault, taču uzskata, ka drīzumā kādā sludinājumu portālā varētu parādīties piedāvājums iegādāties riteņu komplektu un tādējādi cer, ka likumsargi atbilstoši rīkosies.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu