Džošua: Visi saka, ka zaudēju Ruisam, bet es to uzskatu par negadījumu (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: EPA/Scanpix

Bijušais pasaules boksa čempions smagsvariem brits Entonijs Džošua uzskata, ka viņa zaudējums Endijam Ruisam junioram no Meksikas bija negadījums. 

Jūnija sākumā Ruiss slavenajā "Madison Square Garden" arēnā Ņujorkā septītajā raundā ar tehnisko nokautu izcīnīja uzvaru pār Džošua, sagādājot vienu no lielākajām sensācijām boksā pēdējos gados. 

"Man jāgatavojas cīņām daudz atbildīgāk. Šobrīd likmes ir ļoti augstas," intervijā BBC sacīja Džošua. "Došos ringā ar daudz nopietnāku attieksmi, pirmajā cīņā es biju pārāk atslābinājies. Pēc zaudējuma es to uztvēru kā traģēdiju, uzdevu sev nepieciešamos jautājumus. Visi saka, ka es zaudēju Ruisam, bet pats to uzskatu par negadījumu. Nevaru sagaidīt revanša cīņu." 

Džošua - Ruiss revanša cīņu aizvadīs 7. decembrī Dirijas apgabalā, kas ir netālu no Saūda Arābijas galvaspilsētas Rijādas. Brits centīsies atgūt iepriekš zaudētās IBF, IBO, WBA un WBO jostas, kuras tagad pieder meksikānim. 

Sākotnēji Džošua bija paredzēta cīņa ar amerikāņu bokseri Džerelu Milleru, bet viņš neizturēja dopinga pārbaudes. 

Ruiss savas karjeras laikā guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu. Pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu