Tiešraide: Baltijas autošosejas čempionāta noslēguma posms Pērnāvā

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar Baltijas autošosejas čempionātu 21. un 22. augustā piedāvā video tiešraidi no Igaunijas, auto24ring trases Pērnavā, kur norisināsies NEZ un Baltijas autošosejas sezonas noslēdzošais posms ar vairāk nekā 150 dalībniekiem no Baltijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas. Sportisti ir pulcējušies Pērnavas trasē, lai aizvadītu aizraujošas cīņas par sezonas čempionu tituliem.

Sestdienas, 21. septembra, galvenā sacensību intriga būs latviešu komandas “Flash Racing” cīņa par sezonas čempionu titulu prestižajā Ziemeļeiropa 6 stundu izturības čempionātā. Komanda pirms pēdējās posma dala otro/trešo vietu ar lietuviešu komandu “Skuba Racing”, bet saglabā iespēju izcīnīt arī čempionu titulu, apsteidzot vēl vienu lietuviešu komandu “Circle K milesPLUS racing team”. Skatītājiem ir iespēja sekot līdzi vēl vienai latviešu komandai - “Bruno Racing Team”, kas cīnās par otro vietu A3000 klasē.

Vēsturisko automašīnu faniem vēl pēdējo reizi šosezon būs iespēja redzēt sacenšamies vēsturiskās formulas, kur šajā sezonā līderpozīcijās atrodas latviešu sportisti.

Tiešraides programma:

Sestdiena, 21. septembris:

9:50 Tiešraides sākums

10:00 - 10:25 BMW Xtreme 2. brauciens

10:30 - 12:30 Nankang Endurance Academy sacensību brauciens

12:35 - 13:00 BMW Xtreme 3. brauciens

13:30 - 19:30 Baltijas 6H izturības čempionāta sacensību brauciens

19:45 Apbalvošanas ceremonija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu