Jūrmalas "Spartaks" pagarina līgumu ar galveno treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Nuncio Dzavetjēri
Nuncio Dzavetjēri Foto: Nora Krevneva-Baibakova (optibetvirsliga.com)

Latvijas futbola čempionāta ("Optibet" virslīga) komanda Jūrmalas "Spartaks" pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Nuncio Dzavetjēri, vēsta klubs.

Pašlaik 52 gadu vecais Itālijas speciālists "Spartaks" komandai pievienojās janvārī, taču tagad panākta vienošanās par sadarbību līdz 2021. gada beigām.

Dzavetjēri no 2009. gada augusta līdz 2011. gada janvārim vadīja FK "Ventspils". Viņa vadībā Kurzemes klubs debitēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Kopā ar "Ventspils" komandu Dzavetjēri divreiz kļuva arī par Latvijas vicečempionu - 2009. un 2010. gadā, piekāpjoties attiecīgi "Liepājas Metalurgs" un Rīgas "Skonto".

Dzavetjēri trenera karjeras sākumā strādāja slaveno Itālijas klubu jaunatnes sistēmās - "AC Milan" un Milānas "Inter", bet pēc tam viņš darbojās dažādos Itālijas zemāko līgu klubos.

Itālijas trenera vadībā "Spartaks" komanda patlaban ar 37 punktiem ieņem 4. vietu "Optibet" virslīgas sezonas kopvērtējumā, par 5 punktiem atpaliekot no FK "Ventspils".

Latvijas čempionāta līdere ir pagājušās sezonas uzvarētāja "Riga", kas sakrājusi 54 punktus 25 spēlēs, savukārt otro pozīciju ieņem RFS ar 45 punktiem 26 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu