Ceļošanai ar smaidu: tūristiem ir iespēja nakšņot kartupelī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Airbnb

Patlaban ir neskaitāmas tūristu mājiņas, kas pārsteigs ar tā savādo dizainu - kāds ir radījis naktsmītni no cementa un trauku ziepēm, bet citi pārlaiž nakti citplanētiešu kuģī. Tagad naktsmāju portālā AirBnb ir nonākusi kāda neparasta naktsmāja - kartupelis Aidaho štatā, ASV.  

Naktsmītņu portālā AirBnb atradīsi nevienu vien pērli - citplanētiešu kuģi, milzu kurpi vai Hobita namiņu, taču kartupeļa nams ir pirmais šajā sarakstā. Savdabīgā nama autore Kristija Volfa ir slavena ar savu Hobita namiņu, taču milzu kartupeli sieviete radīja pēc tam, kad apmeklēja vairākas kartupeļu tūres Aidaho štatā.

Foto: Airbnb

Šis ASV štats ir slavens ar tā plašajiem kartupeļu laukiem un arī milzu kartupelis ir uzbūvēts 161 hektāru plašajā kartupeļu audzētavas teritorijā. AirBnb aprakstā autore min, ka milzu kartupelis ir veidots no betona, plastmasa un tērauda konstrukcijām un kopumā sver teju 5500 kilogramus. 

Foto: Airbnb

Kā izrādās, kartupelis iepriekš ir bijis metāla konstrukcijas šķūnītis, kurā glabāti dažādi rīki, piederumi un citi kartupeļu novākšanai nepieciešami priekšmeti. Pārveidojot ēku, kartupeļa autore iebūvēja koka grīdu, ievilka elektrību, ūdensapgādes sistēmu un iekārtoja vecajā šķūnītī 31 kvadrātmetrus plašu dzīvojamo platību.

Foto: Airbnb
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu