Visdramatiskākās satiksmes ziņas: "Rīta Panorāmu" pametušā Dāvja Valdnieka smieklīgākais izgājiens ēterā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai gan viens no Latvijas Televīzijas "Rīta Panorāmas" vadītājiem Dāvis Valdnieks ir paņēmis radošo pauzi un nezina, vai atgriezīsies, skatītāju atmiņā joprojām palicis viens īpašs sniegains rīts, kurā viņš sajūsminājis teju visu Latviju.

Gada sākumā par vietējo interneta hitu kļuva raidījuma satiksmes ziņu segments, kurā Dāvis Valdnieks situāciju aprakstīja īpaši kaislīgi. “Situācija ir dramatiski briesmīgi drausmīga!”, "Milzīgas, milzīgas kolīzijas!", “Tur viss ir slikti, ejiet kājām!”, “Vienkārši dramatiska situācija! Es nezinu, jūs nebūsiet darbā šodien!”, “Brauksiet stundām!” ir tikai dažas frāzes, kas izmantotas, stāstot par satiksmi Rīgas ielās.

Nākamajā rītā viņš pateicās skatītājiem un saviem faniem par lielo uzmanību.

Kā jau ziņots, Latvijas Televīzijas raidījuma “Rīta Panorāma” jokdaris, kurš skatītājus izklaidē jau piecus gadus, pārsteidza fanus, pazūdot no TV ekrāniem. Žurnālam “Privātā Dzīve” viņš skaidroja, ka paņēmis radošo pauzi līdz pat oktobra vidum.

“Šobrīd man patiešām ir radošs panīkums, un televīzijas skatītāji, manuprāt, nedrīkst no tā ciest,” viņš paziņoja izdevumam. Lai gan Latvijas Televīzija viņam esot ļoti mīļa, Valdnieks nezina, kas notiks, kad šis pārtraukums būs beidzies.

Jau četrus gadus paralēli “Rīta Panorāmai” viņš darbojas arī producentu kompānijā “Brīvdienas”: “Šobrīd mēs Itālijā filmējam jaunu televīzijas šovu. Es darbojos aizkadrā.”

Tāpat Dāvim ir savs “Youtube” kanāls “Dāvis testē”, kur TV personība izmēģina dažādus spēkratus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu