Aculiecinieks: Kivičs esot fiziski iespaidojis Skulmi; iesaistīti mediķi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET rīcībā ir nonākusi informācija, ka skandalozais mūziķis Andris Kivičs fiziski iespaidojis Lieni Skulmi un viņa pēc incidenta esot nonākusi slimnīcā.

Kā portālam TVNET atklāj kāds aculiecinieks, kurš vēlējies palikt anonīms, nesaskaņas starp Kiviču un Skulmi radušās ceturtdienas, 19. septembra, pēcpusdienā izklaides centrā "Bowlero". 

TVNET sazinājās ar "Bowlero" centra vadību, kura nevarēja ne apstiprināt, ne noliegt notikušo, jo vietā, kur izcēlies konflikts nav novērošanas kameru, tāpat neviens no uzņēmuma darbiniekiem neesot bijis liecinieks notikušajam. 

Izklaides centra pārstāvji piebilst, ka arī nekāds materiālais kaitējums centram nav konstatēts.

Tiesa, "Bowlero" pārstāvji portālam TVNET atklāja, ka ar viņiem par šo incidentu mēģinājuši sazināties arī citi mediji, kas liek domāt, ka incidents starp Kiviču un Skulmi patiešām noticis. 

"Bowlero" pārstāvji arī norādīja, ka ceturtdien uz centru tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzība (NMPD).

NMPD pārstāvji portālam TVNET apstiprināja, ka ceturtdienas pēcpusdienā ieradušies uz izsaukumu "Bowlero" centrā un atklāj, ka viens cilvēks ticis nogādāts slimnīcā. 

TVNET pamanīja, ka pēc notikušā no sociālajiem tīkliem tika izdzēsti Lienes Skulmes tajā dienā publicēti īsie video stāstiņi, kuros sieviete atrādīja, ka viņai kopā ar Kiviču visu dienu ir biznesa tikšanās iepriekšminētajā centrā. 

Savukārt pats Kivičs ar visai rupjiem vārdiem dalījās mīklainās pārdomās. 

"Vislielākais p***** dzīvē ir tas, ka mēs visu saprotam tikai kaut kad vēlāk. Un nav otrā piegājiena," ceturtdien rakstīja mūziķis, kas izsauca virkni komentāru ar jautājumu, vai Kivičam apnikusi Liene un viņš vēlas atgriezties pie divu meitu mammas un sievas Madaras Kivičas.

Ar konfliktā iesaistītajiem TVNET pagaidām nav izdevies sazināties. 

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme uzsāka attiecības pērnā gada novembrī. 

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu