Sākusies Normunda Rutuļa jaunā koncertturneja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar skatītāju ovācijām veiksmīgi aizsākusies Normunda Rutuļa jaunā koncertturneja Latgales vēstniecībā "Gors". Koncerti būs baudāmi arī Aizkrauklē (27.09), Talsos (4.10) un citviet Latvijā. Aplūko foto! 

Normunda Rutuļa jaunajā koncertprogrammā izskan Raimonda Paula dziesmas no jaunā albuma “Man nav žēl” un no 2003. gadā izdotā “Lecam pa vecam”, radot kustīgu, lustīgu un dinamisku repertuāru. Uz skatuves kopā ar Normundu Rutuli muzicē instrumentālisti Anrijs Grinbergs un Uldis Beitiņš. Horeogrāfiju popbaleta dejotājiem veidojis Reinis Rešetins, gaismu, lāzeru spēles un neierastās 3D vizualizācijas  gatavojis Jānis Pētersons (Artistic).

Klajā nācis arī Normunda Rutuļa desmitais albums “Man nav žēl” ar divpadsmit jaunām Raimonda Paula dziesmām, un tas iegādājams arī koncertu norises vietās.

”Man vienmēr ir paticis būt tuvāk tautai savās melodijās. Ir labi, ja skatītāji var dziedāt tām līdzi. Normunds, cik zinu, cāļus skaita katrā savā koncertā un skaitīs vēl ilgi. Ar savu pozitīvismu un kaisli uz mūziku viņš māk “paņemt klausītāju”. Nešaubos, ka tas izdosies arī šajā koncertu sērijā, jo esmu pamanījis, ka tā dziesmiņa par indēšanu ar krūkļa ogām arī iet uz “urrā!”," tā atzīst Raimonds Pauls

Koncertu reklāma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu