Smirnovs realizē "bullīti" komandas uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: KEYSTONE/MARCEL BIERI

Latvijas hokejists Deniss Smirnovs piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē ar realizētu "bullīti" palīdzēja savai komandai gūt panākumu, kamēr Ronalda Ķēniņa vienība piedzīvoja "sauso" sagrāvi.

Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette" viesos ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 3:0) pārspēja "Ambri-Piotta".

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 20 minūtes un 21 sekundi, no kurām divas minūtes un 39 sekundes nospēlēja vairākumā. Smirnovs mača laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja 6 no 13 iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Spēles pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās neizšķirti, tāpēc komandas aizvadīja pēcspēles metienu sēriju, kur pirmo Ženēvas "bullīti" realizēja Smirnovs, bet pretinieki turpinājumā vārtus neguva, "Servette" svinot uzvaru. Latvijas hokejistam šī sezona bijusi veiksmīga, jo pirmajās divās spēlēs viņš pamanījās izcelties ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Citā spēlē Ķēniņa "Laussane" viesos ar rezultātu 0:5 (0:1, 0:4, 0:0) piekāpās Cīrihes "Lions".

Ķēniņš laukumā pavadīja 18 minūtes un 15 sekundes, no kurām divas minūtes un 41 sekundi nospēlēja vairākumā. Spēlētājs kopumā izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt vārtsargs Ivars Punnenovs palīdzēja savai komandai Langnau "Tigers" izcīnīt uzvaru.

"Tigers" mājās ar 5:3 (2:1, 1:2, 2:0) pārspēja "Zug" vienību.

Punnenovs vārtos nostāvēja visas 60 minūtes, tiekot galā ar 18 pretinieku metieniem. Vārtsargs ielaida trīs vārtus, bet viņa atvairīto metienu procents bija 85,71.

Sestdien "Servette" un "Tigers" paredzēta vēl viena spēle.

NLA no latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk šobrīd atrodas "Servette", kas četrās spēlēs ar iekrātiem astoņiem punktiem ieņem otro pozīciju. Ķēniņa un Punnenova komandas trijās spēlēs tikušas pie sešiem punktiem, ieņemot attiecīgi piekto un sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu