Rīgā aizturēts rūdīts velozaglis (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Velosipēds
Velosipēds Foto: Valsts policija

Šajā otrdienā, 17. septembrī, Valsts policijas darbinieki aizturēja jau iepriekš policijas redzeslokā nonākušu velosipēdu zagli, kurš kārtējo reizi bija nozadzis divriteni, šoreiz Rīgas centrā.

Valsts policijas Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki bija saņēmuši iesniegumu no cietušās personas par velosipēda, kurš atradās pieslēgts ar saslēgu pie velonovietnes Rīgas centrā, zādzību.

Likumsargi uzsāka izmeklēšanu un ieguva videonovērošanas kameru ierakstus, kuros atpazina jau iepriekš policijas redzeslokā nonākušu velosipēdu zagli. Veicot visas nepieciešamās izmeklēšanas darbības, šo otrdien, 17. septembrī, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki sadarbībā ar kolēģiem no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes aizturēja aizdomās turēto personu.

1979. gadā dzimušais aizturētais vīrietis jau agrāk ir ticis aizturēts par analoģiskiem noziegumiem, kā arī par narkotisko vielu lietošanu.

Policijas rīcība esošā informācija liecina, ka aizturētais vīrietis nozagto divriteni ir pārdevis, lai iegādātos narkotikas.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta, proti, par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Drīzumā tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa – apcietinājuma – piemērošanu aizturētajam vīrietim.

Atgādinām parūpēties par sava velosipēda drošību, pieslēdzot to ar kvalitatīvu drošības saslēgu, novietojot velosipēdu novērošanas kameru tuvumā, neatstājot uz tā vērtīgas mantas, pieslēdzot divriteni pie droša statīva, kā arī reģistrējot to CSDD velosipēdu reģistrā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu