Stagnējošā "Barcelona" negaidīti zaudē "Granada" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Antuāns Grīzmans
Antuāns Grīzmans Foto: EPA/Scanpix

Sezonu nestabili iesākušais Spānijas futbola čempionāta grands "Barcelona" sestdien cieta negaidītu zaudējumu vietējā čempionāta spēlē.

Barselonieši viesos ar 0:2 (0:1) piekāpās "Granada" komandai.

Mājinieki jau otrajā minūtē guva pirmos vārtus, Ramomam Azīzam ar galvu pielabojot Antonio Puertas sitienu no asa leņķa. Barselonas vienība aizvadīja vāju pirmo puslaiku, tādējādi spēles otrajā daļā laukumā laida savas zvaigznes Lionelu Mesi un tīni Ansu Fati.

Tiesa, ar to nebija gana, turklāt 66.minūtē Arlvaro Vadiljo ar "pendeles" palīdzību panāca 2:0 "Granada" vienības labā. Viesi cieta zaudējumu, spītējot tam, ka teju četras reizes vairāk kontrolēja bumbu.

"Futbolisti ir galvenie aktieri - viņi ir tie, kuri dara lietas pareizi vai nepareizi. Tomēr es esmu atbildīgs par to, kas notika. Uzvara ir jānopelna, bet šajā spēlē tā nebija. Šobrīd ļoti vāji spēlējam izbraukumā," pēc zaudējuma secināja "Barcelona" galvenais treneris Erensto Valverde.

Tāpat sestdien negaidīti punktus zaudēja Madrides "Atletico", kas mājās nospēlēja 0:0 (0:0) ar Vigo "Celta" komandu.

Spānijas čempionātā vadībā ar desmit punktiem ir trīs komandas - četras spēles aizvadījusī "Sevilla", kā arī pa pieciem mačiem aizvadījušās "Grenada" un Madrides "Atletico" vienības. Madrides "Real" ar astoņiem punktiem četrās spēlēs ir piektā, bet "Barcelona" ar septiņiem punktiem piecos dueļos ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu