"Emmy": Labākais drāmas seriāls - "Troņu spēle", labākā komēdija -"Fleabag" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Fēbe Volere-Bridža (Phoebe Waller-Bridge) ar "Emmy" balvām par lomu seriālā "Fleabag"
Fēbe Volere-Bridža (Phoebe Waller-Bridge) ar "Emmy" balvām par lomu seriālā "Fleabag" Foto: Reuters/ScanPix

71. "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā labākās televīzijas drāmas godalgu atkal saņēmis HBO drāmas seriāls "Troņu spēle" (Game of Thrones), saņemot apbalvojumus vēl dažās kategorijās. Tiesa, vairākās nominācijās "Troņu spēles" veidotāji (viņiem šogad bija 32 nominācijas) spiesti piekāpties citiem seriāliem.

Kā labākais dramatiskais otrā plāna aktieris atkal atzīts Pīters Dinklidžs no "Troņu spēles", taču sieviešu konkurencē balva piešķirta Džodijai Komerei (Jodie Comer) par darbu seriālā "Killing Eve".

Par labāko komēdijseriālu atzīts "Amazon" veidotais "Fleabag", bet labāko režisoru Džeisons Beitmens (Jason Bateman) par "Ozark".

Kā labākais miniseriāls tika godināts HBO "Chernobyl" ("Černobiļa"), bet labākās televīzijas filmas gods tika "Netflix" filmai "Black Mirror: Bandersnatch". Miniseriālu konkurencē labākā aktiera balvu par lomu seriālā "When They See Us" saņēma Džarels Džeroms, bet Mišela Viljamsa labākās aktrises balvu par veikumu seriālā "Fosse/Verdon".

Bilijs Heiders par lomu seriālā "Barry" tika godalgots kā labākais aktieris seriālā komēdijā, bet Fēbe Volere-Bridža (Phoebe Waller-Bridge) par lomu seriālā "Fleabag" kā labākā aktrise.

Seriāla "Fleabag" rullītis.

Kopumā HBO saņēma lielāko balvu skaitu - deviņas, studija "Amazon" septiņas, bet "Netflix" - četras.

Foto: Losandželosā pasniegtas "Emmy" balvas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu