Stalone un Pits atzīst sieviešu auditorijas hita "Dauntonas abatija" pārākumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dauntonas abatija"
"Dauntonas abatija" Foto: publicitātes

Populārā seriāla turpinājums - filma "Dauntonas abatija" (Downton Abbey) pārliecinoši startējusi Ziemeļamerikas kinoteātru topā, ziņo "collider.com".

Neskatoties uz lielo konkurenci - vienlaikus pie skatītājiem nonāca divas Holivudas filmas "Ad Astra" un "Rambo: Last Blood", ar attiecīgi Bredu Pitu (Brad Pitt) un Silvestru Staloni (Sylvester Stallone) titullomās - vēsturiskajai lentei izdevās iekasēt 31 miljonu dolāru.

Panākumu atslēga - sieviešu auditorija. Statistika rāda, ka no visām biļetēm, sievietes iegādājušās 74%. Turklāt 60% no šīm sievietēm ir vecākas par 35 gadiem.

Filmas reklāmas rullītis.

Režisora Džeimsa Greja veidotā fantastikas filma "Ad Astra" ierindojās 2. vietā ar 19,2 miljoniem. Filmā Pita varonis astronauts Rojs Makbraids dodas uz Saules sistēmas vistālākajiem nostūriem, lai atrastu savu pazudušo tēvu un atklātu noslēpumus, kuri liek apšaubīt līdz šim zināmus faktus par cilvēku rases izcelšanos un tās vietu kosmosā.

Filmas reklāmas rullītis.

Vecais labais Rembo, ko atveido Silvestrs Stalone, un filma "Rembo. Pēdējās asinis" (Rambo: Last Blood) numur 3. 72 gadus vecais Stalone jaunajā filmā stājas pretī meksikāņu narkokartelim. 

Stalone un Džons Rembo jaunajā filmā cīnīsies pret Meksikas narkokarteli
Stalone un Džons Rembo jaunajā filmā cīnīsies pret Meksikas narkokarteli Foto: Ekrānuzņēmums

Atgādinām, ka pirmo reizi Stalone Rembo titullomā parādījās 1982. gadā, kad tika ekranizēts Deivda Morela (David Morrell, 76) romāns «First Blood», kas stāsta par Vjetnamas kara veterānu, kuram ir grūtības pielāgoties civiliedzīvotāja dzīvei. Aktieris Džona Rembo lomā atgriezās 1985. gada filmā «Rambo: First Blood Part II» («Rembo 2»), 1988. gada filmā «Rambo III» («Rembo 3») un pēc vairākiem gadiem vēlreiz 2008. gada filmā «Rambo IV» («Rembo 4»).

Noskaties jaunās filmas reklāmas rullīti.

Jaunās šausmu filmas "It" ("Tas") turpinājums - "It Chapter Two" numur 4. 

Komēdija ar krimināldrāmas elementiem - “Afēristes” (“Hustlers”), kurā vadošajās lomās piedalās valdzinošā Dženifera Lopesa un spilgtās popmūzikas zvaigznes Kārdija Bī (Cardi B) un Lizzo, noslēdz top5.

Dženifera Lopesa gatavojas lomai filmā "Hustlers"
Dženifera Lopesa gatavojas lomai filmā "Hustlers" Foto: Kadrs no Youtube
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu