Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Gan psiholoģiski, gan tīri no reālās situācijas viedokļa, viss liecinās par to, ka tev smaida veiksme, izdošanās. Tāpēc tavs uzdevums nesnaust, bet doties iekarot jaunas virsotnes, veidot lietderīgus kontaktus!

VĒRSIS Gribi, negribi šodien tā vien prasīsies pafilozofēt, padomāt par dzīves lielajām, globālajām vērtībām. Taču tavas pārdomās nebūs tukša mākoņu stumdīšana, dienas izskaņā nonāksi pie perspektīvām idejām.

DVĪŅI Ja mājas solis prasa pievēršanos tīrīšanas darbiem, uzkopšanai, tad nevelc garumā, neļauj slinkumam sevi uzveikt. Prieks par labi paveiktu darbu, atsvērs visas pūles un psiholoģiskās neērtības.

VĒZIS Izbraukums pie dabas būs tieši tas, ko šobrīd zvaigznes tev “izrakstīs” nervu sistēmas atslābināšanai. Ja vēl pratīsi atpūtā iepīt nelielas fiziskās aktivitātes, tad programmu būsi pilnībā izpildījis!

LAUVA Ja tev šobrīd būs apkārt mīļi, tuvi cilvēki, jutīsies neizsakāmi gandarīts, citus labsajūtas avotus nemaz nemeklēsi. Saskarsmē ar jaunāko paaudzi var nākties pārrunāt visai kutelīgus, pat intīmus jautājumus.

JAUNAVA Aizmirsti par pienākumiem un droši dari to, kas sagādā prieku ne tikai tev pašam, bet arī ģimenes locekļiem. Zvaigznes dod zaļo gaismu nedaudz lielākiem tēriņiem izklaides vajadzībām!

SVARI Tev būs svarīga harmonija, saskaņa attiecībās ar līdzcilvēkiem, ko faktiski arī diezgan viegli panāksi. Ja vēlies, droši vari pievērsties visa veida izklaides pasākumiem, mākslas pasaules labumu baudīšanai.

SKORPIONS Drauga vai domubiedra izteiktais viedoklis manāmi trāpīs tavās zemapziņas dzīlēs un liks pārdomāt attiecību jautājumus. Galvenais, nepieņem lēmumus uz karstu galvu, rūpīgāk pārcilā visus par un pret!

STRĒLNIEKS Mēģināsi savienot savas un ģimenes locekļu atpūtas vēlmes, taču zvaigznes šajā sakarā nesola izdošanos. Iespējams, ka tomēr veiksmīgāks risinājums, būs katram sava izklaides programma.

MEŽĀZIS Šodien piedzīvotās neveiksmes saskarsmē ar mājiniekiem jūtami pārdzīvosi. Lai pasargātu sevi no liekiem rūgtumiem, necilā sarežģītus jautājumus, centies būt bezrūpīgāks un dzīvespriecīgāks.

ŪDENSVĪRS Esi “taupīgāks”, apdomīgāks savos izteikumos, lai apkārtējiem nerastos lieki iemesli izteikt pārmetumus, velt pār tavu galu emociju uzplūdus. Šodien labāk jutīsies, atpūšoties vienatnē.

ZIVIS Pilnīgi iespējams, būsi noskaņots doties izbraucienā ar savu auto, lai izvēdinātu galvu no ikdienas raizēm. Maršruts nebūs tik būtisks, galvenais, lai esot ceļā, tu varētu pienācīgi pārdomāt dzīvi.

SVĒTDIENA

AUNS Nav izslēgts, pastiprinātu uzmanību veltīsi romantiskajā dzīves jomā notiekošajam. Tavos plānos ietilps vai nu esošo attiecību uzlabošana vai arī jaunu dibināšana. Katrā ziņā, tu rīkosies ļoti izlēmīgi.

VĒRSIS Neesi noslēgts, attiecībās ar tuviniekiem. Atklājot viņiem savus pārdzīvojumus, tu novelsi no pleciem lieko smagumu un iegūsi daudz saulaināku, iedrošinošāku skatu uz dzīvi! Atturies no alkohola!

DVĪŅI Ļausies savām un mīļotā noskaņām, kuras jūs var aizvest gan kāda kultūras pasākuma virzienā, gan ievilkt ballītes virpulī. Ir vērts aktīvāk izmantot savas saskarsmes dotības, rast jaunus domubiedrus.

VĒZIS Neskatoties uz brīvdienu, tevi tik un tā nodarbinās praktiski, ar mājas saimniecību vai ģimenes biznesu saistīti jautājumi. Nav izslēgts, ka nolemsi tikties ar sadarbības partneriem neformālā gaisotnē.

LAUVA Šis brīdis var nest lielāku skaidrību par tavām vēlmēm, cerībām attiecībā uz mīlas fronti. Tie Lauvas zīmes pārstāvji, kuri būs gatavi veikt vajadzīgās pārmaiņas, savādāk paskatīties uz dzīvi, noteikti būs ieguvēji!

JAUNAVA Neļauj savai konservatīvajam, nedaudz stīvajai dabai liegt sev pienācīgu izklaidi. Nav izslēgts, ka draugi centīsies tevi pierunāt patiesi jautrai izklaidei, kuru laist garām būtu tur pat vai grēks.

SVARI Sliktu garastāvokli būs samērā viegli aizdzīt ar mērenu fizisku aktivitāšu palīdzību. Un nav svarīgi, vai tā būs mājas uzkopšana, vingrojumi sporta zālē vai vienkārši garāka pastaiga gar jūru.

SKORPIONS Gribēsi veicināt miera, harmonijas izjūtu, tāpēc labprāt laiku pavadīsi mājās. Kādam Skorpionam var iešauties prātā doma pievērsties pavārmākslai, pierādīt spēju pagatavot kulinārijas brīnumu.

STRĒLNIEKS Tavos plānos šodien ietilps pēc iespējas lielāka brīvības, neatkarības baudīšana. Pats par sevi tas nebūt nav nekas slikts, jautājums tikai, ko par tavām iecerēm domās, jutīs otrā pusīte?

MEŽĀZIS Brīvajiem zīmes pārstāvjiem zvaigznes silti iesaka uzdrošināties spert pirmo soli potenciālās iepazīšanās virzienā. Līdz ko šis process būs aizsākts, tālākais jau noritēs daudz vienkāršāk!

ŪDENSVĪRS Ja pavadīsi laiku kopā ar mīļoto, diena paskries nemanot un tā sagādās daudz pozitīvu emociju. Nav izslēgts, jums izdosies izrunāt dažu labu attiecību ķibeli, vienoties par kopīgiem nākotnes plāniem.

ZIVIS Noraugoties uz ģimenes locekļu savstarpējiem strīdiem, tu pats vari neviļus tajos tikt ierauts. Pilnīgi iespējams, tev ne reizi vien nāksies uzņemties miertiesneša, samierinātā lomu, ar kuru lieliski tiksi galā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu