Sieviete ņem lietas savās rokās - ar fēnu sāk cīņu pret ātrumpārkāpējiem (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lai uzlabotu satiksmes drošību savas dzīvesvietas tuvumā un gādātu par mazbērniem, kāda vecmāmiņa Montanas štatā (ASV) nolēma rīkoties un imitēt ātruma kontroli, izmantojot visparastāko fēnu.

Atļautā braukšanas ātruma ievērošana sagādā grūtības autobraucējiem visā pasaulē. Tas arī ir galvenais iemesls kādēļ Petija Baumgartnere no Montanas štata nolēma ātruma kontroli pie savām mājām ņemt savās rokās. Pēc viņas teiktā, tuvējā apkaimē ne viens vien cilvēks sūdzējies, ka nevar droši pārvietoties pa ceļu vai braukt ar velosipēdu, jo daudzi autobraucēji vienkārši aizmirst samazināt ātrumu.

Foto ar kundzi, kura sēž ceļa malā, vienā rokā turot kafijas krūzi, bet otrā fēnu, kļuvis atpazīstams visā pasaulē. Petijas veikums guvis arī Montanas štata policijas uzmanību un atzinību. Policists Noa Pesola no Polsonas, vēloties izteikt pateicību par Baumgartneres iniciatīvu, viņai pat sagādājis policista cepuri un nozīmīti, kā arī piešķīris goda policistes titulu. Tas gan nav oficiāls, taču kā pateicība par ceļa malā pavadītajām stundām un novērstajiem negadījumiem ir tieši laikā.

Lai gan varētu šķist, ka Baumgartneres veikums nav nopietns, jāteic, ka viņas bažas nav nepamatotas. Kā vēsta vācu auto motor und sport, 2019.gada vasarā Polsonas apkaimē 45 dienu laikā notikuši 42 smagi satiksmes negadījumi. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu