Katō piesaka novembrī gaidāmo minialbumu ar jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Katō
Katō Foto: publicitātes

Dziedātāja Katō (Anna Zankovska) izdod trešo singlu ar nosaukumu “Pilns mēness”, kā pieteikumu novembra beigās gaidāmajam minialbumam “Ko mani putni ēd”.

“Tiek uzskatīts, ka maģiskais pilnmēness laiks spēj ietekmēt cilvēkus gan emocionāli, gan fiziski. Viss, kas dvēselē ticis apspiests, šajā laikā ir gatavs lauzties uz āru,” par dziesmu stāsta Katō.

Dziesmas stāsts ir par dullumu, kas liek attālināties no realitātes. Neeksistē rītdiena, nav nekādu robežu, ir tikai šī nakts un tikai šis brīdis, kurā bez iedziļināšanās darām nepārdomātas lietas. Kāds pilnmēness ietekmi izjūt pastiprināti, kāds to neizjūt nemaz, bet ja kaut kas šajā laikā noiet greizi, tad vienmēr ir skaidrs, ka pie visa ir vainojams “Pilns mēness”.

Noklausies.

Dziedātāja ar veiksmīgu debiju sevi pieteica šī gada februārī. Līdz šim izdotie singli “Es gāju par tālu” un “Ko mani putni ēd” ir paspējuši iekarot latviešu mūzikas radio virsotnes. Šobrīd notiek aktīvs darbs pie gaidāmā minialbuma “Ko mani putni ēd”, kas plašākai sabiedrībai tiks prezentēts jau novembra beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu