Iespējams, dramatiskākais šova noslēgums: dalībnieki demonstratīvi pamet "Gribi kļūt slavens" finālu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 23. septembrī, notika šova "Gribi kļūt slavens?" fināls, kas, iespējams, ieies vēsturē ar dramatiskāko noslēgumu. 

Šova producenti nolēma vēl pēdējo reizi pakacināt dalībniekus, liekot savā starpā izvēlēties, kurš kļūs par šova uzvarētāju.

Finālisti - Amuna Davis, Gatis Kondrāts, Laura Džeriņa un Edgars Griškevičs - nespēja pieņēma lēmumu un izvēlējās balsot paši par sevi. Tomēr pēc garām diskusijām Laura savu balsi atdeva par Edgaru, bet Gatis - par Amunu Davis. 

Visasākās debates izcēlās tieši starp Amunu Davis un Edgaru. Katrs uzstāja palika pie sava, ka tieši viņi ir pelnījuši uzvaru. 

Nespējot vienoties savā starpā, tika pieņemts lēmumu, ka uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums, kā rezultātā, par "Gribi kļūt slavens?" pirmās sezonas laureātu kļuva Gatis, kurš izvēlējās automašīnu piešķirt savai deju komandai. 

Pēc šāda lēmuma paziņošanas dalībnieks Amuna Davis demonstratīvi pameta tiešraidi, pēc tam savos "Instagram" īsajos stāstiņos. "Šova fināls bija vienkārši tik pretīgs, man ir tik pretīgas sajūtas par to visu. Es jūtos riktīgi pied****s. Tas viss bija tik negodīgi!" - izteicās Amuna Davis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu