Vairākos ugunsgrēkos Zemgalē deguši sodrēji

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Aizvadītajā diennaktī vairākos ugunsgrēkos Zemgalē deguši sodrēji, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Otrdien plkst.12.32 Aizkraukles un Jēkabpils ugunsdzēsēji devās uz Jaunjelgavas novada Staburaga pagastu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju divstāvu dzīvojamā mājā dūmvadā dega sodrēji. 

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka degšana no dūmvada jau bija izplatījusies uz starpstāvu pārsegumu starp otro stāvu un bēniņiem trīs kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas bija evakuējušies divi cilvēki. 

Sodrēji dūmvadā dega arī divstāvu dzīvojamā mājā Svētes ielā un Smilgu ielā Jelgavā. 

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, papīri, elektrības vadi, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, sodrēji divu ēku dūmvados, šķeldas krāsns un šķelda, dārza māja, garāža un vieglā automašīna, kā arī dzīvojamās mājas pārsegums. 

Kopumā VUGD saņēma 36 izsaukumus - desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi izrādījās maldinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu