Znaroks nepaskaidro, kāpēc no spēles izkrituši Karsums un Daugaviņš (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Vācijas speciālista Oļega Znaroka un latvieša Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak" komanda, kuru pārstāv Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums otrdien piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs. 

"Spartak" hokejisti ar rezultātu 2:4 savā laukumā piekāpās Ufas "Salavat Julejev" komandai. Cīņas gaitā Maskavas vienība atradās vadībā ar 2:0, bet trešajā trešdaļā ielaida trīs ripas, piedzīvojot kārtējo neveiksmi čempionātā. 

"Aizvadījām divus nesliktus periodus, bija arī labi momenti pie rezultāta 2:0, kurus vajadzēja realizēt. Diemžēl, tas neizdevās. Trešajā trešdaļā pieļāvām individuālas kļūdas... Strādāsim," portālam "championat.com" norādīja Znaroks. 

Viņam tika vaicāts, kāpēc no spēles izkrituši Karsums un Daugaviņš? Treneris uz šo jautājumu atbildēja, ka tas jāprasa pašiem hokejistiem. 

Karsums pret "Salavat Julajev" uz ledus pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un uzvarēja vienā no pieciem iemetieniem.

Tikmēr Daugaviņš 13 minūtēs un 39 sekundēs, divas reizes meta pa vārtiem, izprovocēja vienu pārkāpumu, nopelnīja četras soda minūtes un zaudēja abos divos iemetienos.

49. minūtē rupju kļūdu pieļāva "Spartak" vārtsargs Pāvels Homčenko. Tobrīd 3:2 "Salavat Julajev" labā panāca Filips Larsens. Znaroks norādīja, ka nākamo maču vārtos uzticēs Jūliusam Hudāčekam. 

Maskavas "Spartak" jauno sezonu iesākusi neveiksmīgi. 11 spēlēs Maskavas komanda guvusi tikai trīs uzvaras, Rietumu konferences turnīra tabulā ieņemot astoto pozīciju. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu