Latvijā tagad pieejams arī modernizētais Audi Q7

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Audi Q7
Audi Q7 Foto: Publicitātes foto

Viens no Audi pārdotākajiem pilnizmēra modeļiem – apvidnieks Q7 – no 25. septembra pieejams arī Latvijā. 

Modernizācijas rezultātā Ingolštates zīmola lielākais SUV tagad ir aprīkots ar dažāda veida dizaina un tehnoloģiju inovācijām, tai skaitā HD Matrix LED lukturiem, kas ietver arī lāzergaismas. Atjauninātais Q7 ir ieguvis citādāka dizaina astoņstūra formas singleframe radiatora režģi un jaunus lukturus, kas kopā pasvītro mašīnas platumu. Sliekšņu līnija savukārt akcentē mašīnas klīrensu un līdz ar to potenciālu, ko Q7 var parādīt apvidū.

Q7, kurā ir līdz pat septiņām sēdvietām, ir kļuvis par 11 milimetriem garāks, un tagad attālums starp bamperiem sasniedz 5,06 metrus. Modeļa platums ir 1,9 metri, bet augstums - 1,7 metri. Atkarībā no aizmugurējo sēdekļu atzveltņu pozīcijas piecu sēdvietu versijas bagāžas nodalījuma tilpums ir 865 līdz 2050 litri (ar nolaistiem sēdekļiem).

Foto: Publicitātes foto

Audi Q7 tagad digitalizēts vēl vairāk, jo pārņēmis citos modeļos sastopamo digitālās vadības konceptu ar diviem liela izmēra skārienjutīgiem ekrāniem. Par atsevišķu samaksu savukārt cita starpā pieejama funkcija klusai durvju aizvēršanai, Bang & Olufsen 3D Advanced skaņas sistēma, gaisa kvalitātes kontrole ar aromatizētāju un jonizētāju, u.c. Pneimatiskā balstiekārta atsevišķi jāpasūta piecvietīgajā Q7, kamēr septiņu sēdvietu modelī tā ir standarts.

Foto: Publicitātes foto

Visi Audi Q7 pieejamie dzinēji ir savienoti ar astoņu pārnesumu tiptronic ātrumkārbu un pastāvīgo visu riteņu piedziņu. Izvēlei būs pieejami modeļi 50 TDI ar 3 litru dīzeļdzinēju (286 ZS), kā arī 55 TFSI ar 3 litru benzīna motoru (340 ZS). Dzinēju efektivitāti lielā mērā nodrošina daļējā hibrīda tehnoloģija (MHEV).

Modernizētā Q7 sākuma cena Latvijā ir no 66 990 eiro, taču ar papildu opcijām nebūs grūti pārkāpt sešu ciparu slieksnim.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu