Magone Burka sašutusi par savu mammu: "Tā taču nevar. Kauns pilnīgi – pašas māte šitā var darīt" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dzīve kā seriālā - šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Burku - vienu no šobrīd visplašāk apspriestākajām šovu zvaigznēm, kuras ģimenes dzīves peripetijām iespējams sekot līdzi “STV Pirmā!” šovā “Slavenības. Bez filtra.” Lai arī Magone visu Latviju iepriecinājusi ar burvīgu ziņu par gaidāmo ceturto atvasīti, tomēr fanu sirdis nemierīgas dara nemitīgie uztraukumi un saasinājumi attiecībās ar māti, kas jauno sievieti ne reizi vien noveduši līdz asarām.

Magone kopā ar vīru, lietuvieti Žani un bērniem nesen atgriezusies no ārzemēm un ar lielām cerībām plānojusi saimniekot mātes mājā, kuru tā savai meitai vēlīgi esot solījusi. Taču māte savas domas mainījusi un, neslēpjot klaju nepatiku pret Magones vīru, to pārim tomēr nenorakstīšot.

Ar šī vakara šova sērija iesāksies ar rūgtām Magones asarām, jo māte nav piekritusi meitas piedāvātajam uzturlīgumam. Savukārt Žanis uzstāj - mājā nesaimniekos un remontā savu naudu neieguldīs, kamēr nebūs cieša skaidrība, ka sievasmāte īpašumu atvēlēs tieši Magonei vai viņas bērniem. Turklāt Magones vīra sirds ir tikpat liela rūgtuma un aizvainojuma pilna kā sievai, jo izrādās – ģimene pametusi labi apmaksātu darbu Anglijā, lai pēc mātes aicinājuma un solījumiem ļaut saimniekot mājā, atgrieztos Latvijā un strādātu šeit. Bet nu viss velti.

Abi pat steigs apspriest variantus, uz kuru pusi doties brīdī, kad ģimene pajumti zaudēs. Kā viena no iespējam tiks izskatīta atgriešanās mazajā vienistabas dzīvoklī, taču viens ir skaidrs – kuplajai ģimenei un sunim tur būs krietni par šauru. “Mēs uzticējāmies viņai. Domājām – būsim ģimene un visi kopā strādāsim. Bet te – katru rītu maina savas domas,” savu rūgtumu paudīs Žanis. “Tā taču nevar. Kauns pilnīgi – pašas māte šitā var darīt. Fui, pilnīgi riebjas. Un ko var mācīt saviem mazajiem saukties par vecmammu, ja tā var rīkoties – izsviest savus mazbērnus laukā, lietū.” Asarām acīs sacīs Magone. Vai ģimenei izdosies rast kompromisu tik ieilgušajā strīdā? Vai tomēr būs jāmeklē cits mājoklis? Skaties šova jaunāko sēriju jau šovakar, 17:50, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu