Oktobrī Liepājā notiks sabiedrības vadītāju konference “Celtspēja

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jau pēc dažām nedēļām, 11. oktobrī, Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” notiks sabiedrības vadītāju konference “Celtspēja”. Tajā piedalīsies vairāk nekā 1000 valsts pārvaldes un pašvaldību vadības pārstāvju no visas Latvijas. Šogad konferencē uzstāsies 18 pieredzējuši dažādu nozaru līderi un profesionāļi, kuri piedāvās savu skatījumu uz sabiedrības, komandas un sevis vadību, sniedzot noderīgus ieteikumus vadītājiem iestāžu, darbinieku un pašu darbības uzlabošanai.

Konferences saturs šogad veidots tā, lai vadītāji gūtu iedvesmu un iepazītos ar aktuālajām tendencēm trīs savstarpēji saistītās tēmās – cilvēku, procesu un sevis kā personības vadībā. Lektori vērsīs uzmanību uz tādām tēmām kā sabiedrības un publiskās pārvaldes savstarpējā komunikācija, klientorientētas organizācijas kultūras veidošana, attālinātā darba tendences, sevis vadība un vadītāju emocionālā veselība.

Foto: Publicitātes foto

Savā pieredzē un zināšanās dalīsies bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers, lielākās labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, Valsts prezidenta E. Levita padomniece modernas valsts un ilgtspējības jautājumos Elīna Pinto, uzņēmuma “Mobilly” vadītājs Ģirts Slaviņš, režisors Viesturs Meikšāns, SEB bankas vadītāja Ieva Tetere, ārsts-psihoterapeits Artūrs Miksons un citi. Konferences noslēgumā dalībnieki tiks aicināti piedalīties neformālā pasākumā, kura laikā būs iespēja apmainīties ar lekciju laikā gūtajiem iespaidiem un dalīties savā pieredzē.

Reģistrācija konferencei mājaslapā www.celtspeja.lv, kur var iepazīties arī ar konferences programmu, lektoriem, kā arī citu dalībniekiem noderīgu informāciju. Konferencei tuvojoties, biļešu cena augs.

Konference “Celtspēja” norisinās jau trešo gadu ar mērķi izglītot un iedvesmot publiskā sektora vadītājus, tādējādi veicinot pozitīvu procesu virzību valstiskā līmenī. Konferenci organizē komunikācijas aģentūra Addiction. Norisi atbalsta Liepājas pilsēta, SEB banka, Fitek, ziņu aģentūra Leta, SIA Attach, Birojs.lv, Mežpils alus, ziņu portāls TVNET.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu