Izvairoties no stirnas, ietriecas autobusa pieturas nojumē (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dienām kļūstot īsākām, bet diennakts tumšajam periodam - garākām, palielinās risks nonākt nepatīkamā kontaktā ar meža dzīvniekiem. Tomēr kāds Volkswagen Passat vadītājs uz tā dēvētās vecās Jelgavas šosejas pie autobusa pieturas Gaismas, ka arī gaišā dienas laikā neviens nevar būt drošs, ka uz ceļa pēkšņi neizskries kāds migrējošs dzīvnieks.

Par to autovadītājs Romāns pārliecinājies visnotaļ sāpīgā veidā, proti, pēc tam kā viņa vadītā auto priekšā uz ceļa izskrēja stirna un nācās izvairīties no sadursmes, ir faktiski iznīcināts ne tikai viņa auto, bet arī pieturas nojume.

Laimīgā kārtā negadījumam, kas notika trešdien ap 11 no rīta, nav traģisku seku. Romāns to skaidro ar apstākli, ka braukšanas ātrums bijis neliels. Ja incidents būtu noticis ārpus apdzīvotas vietas, ātrums būtu bijis lielāks un stirna būtu notriekta. Tiesa gan, nevar zināt, vai sekas tādā gadījumā būtu vieglākas.

Lai vai kā šajā satiksmes negadījumā cietuši tikai bleķi un Romāns ar to jau ir samierinājies, un atzīst, ka savā ziņā palaimējies ne tikai viņam pašam un stirnai, jo kritiskajā brīdī pretī varēja braukt kāds cits auto vai pieturā gaidīt cilvēki.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu