Virtuozais ģitārists Pauls Kravalis aicina uz solo koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Pauls Kravalis
Pauls Kravalis Foto: no personiskā arhīva

Sestdien, 5. oktobrī, klubā "Cafe Leningrad" ar solokoncertu "Saturday Night Guitar Vibes" uzstāsies virtuozais ģitārists Pauls Kravalis, kas mūziķu aprindās pazīstams kā "Kurmis". 

Koncertā varēs baudīt rokmūzikas klasiku un tās daudzās šķautnes - laipni gaidīti gan Džimija Hendriksa (Jimi Hendrix), gan grupas "Nirvana" fani. 

Koncertā pirmatskaņojumu piedzīvos arī Paula modern blues paša sacerēts skaņdarbs. 

"Mani nebeidz pārsteigt ģitāras evolūcija un tas, kā mūziķi atrod jaunus veidus, skaņas, tehnikas un stilus, aizvien lieliskā pozīcijā uzturot ģitārmūzikas aktualitāti klausītāju, melomānu un mūziķu vidū. Esmu spēlējis gan daudzās grupās, gan kā sesiju ģitārists, daru to joprojām, bet šajā koncertā būs iespēja dzirdēt īpašu instrumentālas rokmūzikas izlasi - daļa no tās ir man īpaši skaņdarbi, par kuru nozīmīgumu klausītājiem centīšos arī nedaudz pastāstīt. Koncerts būs arī iespēja uzdžemot ar dēlu Justu, kurš nemitīgi progresē ģitārprasmē," par gaidāmo koncertu stāsta Pauls. 

Koncerta īpašais viesis - Paula 11 gadus vecais dēls un ģitāras skolnieks Justs Kravalis. 

Pauls Kravalis ir populārs sesiju ģitārists, arī ģitārspēles pasniedzējs, kurš spēlējis ar daudz un dažādiem pašmāju un ārvalstu mūziķiem. Izglītību ieguvis prestižajā ASV Musicians Institute, kur mācījies pie pasaulslavenajiem Steve Vai, Paul Hanson, Scott Henderson. Spēlējis savulaik pazīstamajās grupās "D. Day Rabbit", "Logo" un citās pašmāju muzikālajās apvienībās, kā arī ar dažādu žanru ārvalstu mūziķiem. 

Video: Pauls Kravalis un Justs Kravalis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu