Adriāna Miglāne laiž klajā skanīgu popdziesmu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne.
Adriana Miglāne. Foto: publicitātes

Pēc ilgākas pauzes jaunu skaņdarbu ir izdevusi latviešu mūziķe un TV3 šova “X Faktors” pirmās sezonas trešās vietas ieguvēja Adriana Miglāne. Dziesmas “Tuvu klāt” mūzikas un vārdu autore ir pati dziedātāja, tā ierakstīta “PrimeTime Records”, bet singlu producējis Fakts, kurš sadarbojies ar tādiem mūziķiem, kā Gacho, Reiks, grupu "Triānas parks" u.c.

“Dziesmu sarakstīju vienā vakarā, kad galva iešāvās vārdi “nesaki nē”,” saka Adriana Miglāne. “Pati dziesma ir par to, ka, esot kopā ar īstajiem cilvēkiem mēs esam laimīgi, priecīgi un mīlestības piepildīti. Tādos brīžos nav robežu un laiks skrien vēja spārniem, jo tev ir tik labi, ka citu neko vairs nevajag.”

Jaunā mūziķe Adriana Miglāne izturēja TV3 šova “X Faktors” atlasi un rezultātā iekļuva šova pirmās sezonas superfinālā, iegūstot 3. vietu. Pēc veiksmīgās dalības “X Faktorā”, Adriana ir izdevusi vairākus singlus sadarbībā ar tādiem producentiem, kā Rodion Gordin, Kaspars Ansons, Jānis Driksna u.c. Pagājušā gada nogalē mūziķe veiksmīgi piedalījās Lietuvas TV kanāla LNK skatītākajā TV šovā “Lietuvos balsas” (“The Voice”), kā arī šī gada sākumā iekļuva LTV dziesmu konkursa “Supernova 2019” (Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālā atlase) pusfinālā.

Adriāna Miglāne
Adriāna Miglāne Foto: publicitātes

Šobrīd Adriana Miglāne strādā ar jauniem mūzikas projektiem latviešu un angļu valodā, aktīvi koncertē, kā arī jauno mūziķi savai sadarbībai jau ir izvēlējušies tādi pasaulē atpazīstami zīmoli kā “Samsung”, “Fanta” un “Nike”.

Teksta video ir veidojis DJ Dween.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu