Viļņā un Tallinā sarūk degvielas cenas, Rīgā aug

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas pistoles uzpildes stacijā.
Degvielas pistoles uzpildes stacijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Viļņā un Tallinā bija vērojams degvielas cenu kritums, savukārt Rīgā tās ir palielinājušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns, par spīti cenas kritumam, bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena arī šajā nedēļā pakāpās par 0,8% - līdz 1,294 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena pieauga par 0,8% un nedēļu noslēdza pie 1,244 eiro par litru atzīmes.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ samazinājās par 2,1% - līdz 1,149 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena šonedēļ kritās par 0,1% - līdz 1,083 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās, tāpat kā Viļņā, benzīna cena saruka par 2,1% un bija 1,319 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena kritās par 2,1% - līdz 1,309 eiro par litru.

Autogāzes cena arī šonedēļ Rīgā un Tallinā nepiedzīvoja svārstības un bija attiecīgi 0,565 un 0,629 eiro par litru. Taču Viļņā tā saruka par 0,8%, un šajā piektdienā litrs autogāzes maksāja 0,495 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu