Kivičs piedzīvojis sirdslēkmi; iesaistīti mediķi (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Andris Kivičs

Rit devītā diena pēc skandalozā mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes konflikta, bet no sievietes joprojām nav ne vēsts. Agrā sestdienas, 28. septembra, rītā Kivičs dalījies ar attēlu no ātrās palīdzības mašīnas.

Divos ierakstos "Facebook", kas publicēti agrā sestdienas rītā, Kivičs vēsta, ka viņu piemeklējušas sirds problēmas.

"Sirdslēkme," vēstīts pirmajā ierakstā. "Pasveiciniet Lieni, ja satiekat. Devītā diena bez viņas, nevaru izturēt nezinot, kur viņa ir."

Divas stundas vēlāk Kivičs publicējis vēl vienu ierakstu, kurā atkārtojis, ka viņam sākušās sirds problēmas.

"Sirdslēkme, aritmija sākās no rīta. Un deviņas dienas no Lienes ne vēsts," raksta mūziķis. "Es nesaprotu, kā var tā spīdzināt kādu, kuram agrāk tu katru rītu desmit mēnešus saki, ka mīli vairāk nekā vakar un nevari dzīvot bez viņa," ierakstu noslēdz mūziķis.

Šī nav pirmā reize, kad mūziķis piedzīvo sirdslēkmi. Kā savā otrajā grāmatā "It kā Tu kaut ko zinātu" raksta mūziķis, 2018. gada vasaras izskaņa bijusi darba pilna - viņam bijuši vairāki koncerti dienā, un dienu pirms koncerttūres "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" atklāšanas viņš "norāvies no ķēdes", lietojis grādīgos dzērienus. 

"Jutos laimīgs un dzīvs, bet zināju, ka man tas var beigties ar slimnīcu. Tā arī notika, un pēc 24 stundām sākās lēkme, un 28. augustā sešos no rīta es atrados "Stradiņu" uzņemšanā, tad 11.00 jau nodaļā," notikumus apraksta mūziķis.

Lai arī medicīnas personāla darbiniece Kivičam aizliegusi uzstāties, jo viņam sākās sirdslēkme, tika pieņemts lēmums mūziķim veikt elektrošoku, lai "saregulētu" sirds ritmu.

"Man nevajadzēja ne naudu par to uzstāšanos un arī čaļi saprastu, ja es nebūtu, biju jau brīdinājis visus,

bet mani, protams, interesēja, vai tas vispār ir iespējams - četras stundas pēc elektrošoka stāvēt un dziedāt 2500 cilvēku priekšā

tā, ka neviens pat neko nenojauš," raksta Kivičs.

Atgādinām, ka pirmais pāra strīds esot noticis ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero". Tajā vakarā Skulmei uz pieres esot uzliktas septiņas šuves, parādoties aculieciniekiem, kas paziņoja, ka tieši Kivičs ir iesitis sievietei. 

Mīlnieki pēc ceturtdienas konflikta sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī - pie Latvijas Nacionālā teātra. Kivičs stāsta, ka strīdi abos gadījumos izcēlušies tādēļ, ka Lienei vienmēr esot vairākas versijas par vienu un to pašu stāstu.  

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu