CSKA basketbolisti ar Strēlnieku sastāvā sensacionāli kapitulē VTB līgas pirmajā mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks uzbrukumā.
Jānis Strēlnieks uzbrukumā. Foto: https://cskabasket.com/

Jānis Strēlnieks dalīja komandas rezultatīvākā spēlētāja laurus, taču viņa pārstāvētā Maskavas CSKA VTB Vienotās līgas mačā viesos zaudēja.

CSKA negaidīti viesos ar rezultātu 71:80 (14:23, 18:16, 19:16, 20:25) piekāpās Krasnojarskas "Jeņisej".

Viesi slikti uzsāka spēli, pēc tam deldējot rezultāta starpību, bet ceturtās ceturtdaļas sākumā atkal ļāva panākt pretiniekiem ievērojamu pārsvaru - 66:53. 37.minūtē laukumā atkal devās Jānis Strēlnieks, kurš paspēja realizēt trīs soda metienus par pārkāpumu metienā un atkal tika nomainīts. CSKA izdevās pietuvoties līdz 69:75, taču izglābties neizdevās.

Strēlnieks zaudētāju rindās spēlēja 12 minūtes un 23 sekundes un guva 12 punktus, realizējot divus no četriem tālmetieniem un visus sešus soda metienus.

Viņš dalīja rezultatīvākā spēlētāja laurus komandā ar Deranu Hiliardu. Uzvarētāju rindās 23 punkti Devionam Berijam.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startēs 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startēs deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nestartē "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu