Autobraucēju ievērībai: ceļā no Ventspils līdz Zirām 10 pagaidu luksofori

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Remontdarbi uz valsts ceļiem joprojām turpinās, tāpēc atsevišķos posmos autovadītājiem vēl ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un ilgāku ceļā pavadīto laiku. Plašākie remontdarbi patlaban notiek uz reģionālā autoceļa starp Ventspili un Kuldīgu, posmā no Ventspils līdz Zirām ir desmit pagaidu luksofori un ceļā jāpavada pusotra stunda.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) joprojām turpinās būvdarbi un līdz ar to arī satiksmes ierobežojumi un satiksmes organizācijas maiņa.

Ir slēgta nobrauktuve no Liepājas puses pa Rīgas apvedceļu (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10). Lai nokļūtu uz Rīgu autovadītājiem jābrauc taisni Babītes virzienā un jāveic apgriešanās manevrs un tad jānobrauc no Rīgas apvedceļa (A10) uz Jūrmalas šoseju (A10). Nepieciešamības gadījumā būvnieki tur piesaista satiksmes regulētājus.

Ir atvērta uzbrauktuve virzienā no Rīgas uz Liepāju, uzbraucot no Jūrmalas šosejas (A10) uz Rīgas apvedceļu (A5) Liepājas virzienā. Kā arī nobrauktuve virzienā no Babītes uz Rīgu, nobraucot no Rīgas apvedceļa (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10).

Arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei turpinās būvdarbi. Ātruma ierobežojumi dažādos ceļa posmos ir 30, 50 un 70 km/h. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme tur var būt palēnināta, aicinām ieplānot papildu laiku ceļam.

Lielākie satiksmes ierobežojumi būvdarbu laikā ārpus Pierīgas patlaban ir šādi:

Vidzemē

o  Uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) pirms Ērgļiem trīs luksoforu posmi pusotrā kilometrā prasa 20 minūtes ceļā.

o  Uz autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30) posmā no Vecpiebalgas līdz Gulbēra ezeram arī divi luksoforu posmi un 20 minūtes ceļā.

o  Autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) posmā no Ikšķiles līdz Tīnūžiem pārbūve. Divi luksoforu posmi, kā arī noteikts ātruma ierobežojums ierobežojums 50 km/h. Paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks 20 min.

o  Uz autoceļa Gulbene–Balvi–Viļaka–Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei satiksme četros posmos tiek regulēta ar luksoforiem, un lai tos izbrauktu, nepieciešams vairāk par pusstundu. Ātruma ierobežojums šajā posmā ir 50 km/h.

Latgalē 

o  Uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni–Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei viens luksoforu posms un ceļā paies nepilna pusstunda, satiksmi organizēs regulētāji.

o  Rušonicas tilta pārbūve pie Rušona ezera (A13). Viens luksoforu posms. Ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h.

Zemgalē   

o  No Tērvetes līdz Lietuvas robežai (P95) satiksme sešos posmos tiek regulēta ar luksoforiem un ātruma ierobežojumi ir attiecīgi 50 un 70 km/h. Remontposma izbraukšanai nepieciešama nepilna stunda.

o  Uz autoceļa Bauska-Aizkraukle pie Jaunjelgavas (P87) ir viens luksoforu posms, kā arī ir uzstādīts ātruma ierobežojums 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 10 minūtes.

Kurzemē 

o  Uz autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām desmit luksoforu posmi un aptuveni pusotra stunda būvdarbu posma izbraukšanai.

o  Uz autoceļa Talsi–Upesgrīva (P127) posmā no Zvirgzdiem līdz Laidzei divi luksoforu posmi, kas prasa pusstundu ceļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu