Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens / LETA

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 12 cilvēki, tai skaitā viens gājējs, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Svētdien valstī kopumā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir par 53 mazāk nekā sestdien. No diennakts laikā fiksētajām avārijām septiņas bijušas ar cietušajiem, bet nevienā nav gājuši bojā cilvēki.

24 stundu laikā Rīgas reģionā notikuši 26 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē astoņi, Kurzemē un Latgalē pa septiņiem, bet Vidzemē pieci, liecina VP apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti desmit autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā pieķerti pieci dzērājšoferi, Latgalē - divi, bet Kurzemē, Vidzemē un Zemgalē - pa diviem. Zemgalē apturēts arī narkotikas lietojušais autovadītājs.

Svētdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 233 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 100 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 440 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 53 satiksmes negadījumi, septiņās avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, tostarp arī viens gājējs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu