Gulbim neliels kāpums ATP rangā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: EPA/LETA

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis pirmdien atjaunotajā ATP rangā pakāpies par divām vietām, ieņemot 129.pozīciju.

Gulbis pagājušajā nedēļā piedzīvoja zaudējumu Orleānas "Challenger" turnīra pirmajā mačā, bet iepriekš viņš nepārvarēja Sanktpēterburgas ATP "World Tour 250" sacensību kvalifikāciju. Aizvadītajā nedēļā Gulbis ATP rangā zaudēja septiņas vietas, bet šonedēļ jau pacēlies par divām, ieņemot 129.pozīciju.

Tikmēr Mārtiņš Podžus zaudējis divas vietas, ierindojoties 488.vietā, bet Artūrs Lazdiņš un Jānis Podžus atslīdējuši piecas pozīcijas zemāk (abi dala 1512.vietu). Viszemāk no latviešiem atrodas Mārtiņš Rocēns, kurš atkāpies ar trim vietām - dalīta 1565.pozīcija.

Savukārt pirmajā desmitniekā jau otro nedēļu izmaiņas nav notikušas.

Pirmo trijnieku aizvien veido leģendārais trio - līderis Novaks Džokovičs no Serbijas, četrkārtējais "US Open" čempions spānis Rafaels Nadals un šveicietis Rodžers Federers. Ceturtais ir Daniils Medvedevs no Krievijas, kurš tikai šovasar debitēja labāko desmitniekā, bet viņam seko Dominiks Tīms no Austrijas. Sestais ir Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, tālāk seko grieķis Stefans Cicipas un japānis Kei Nišikori. Devīto vietu ieņem Karens Hačanovs no Krievijas, bet labāko desmitnieku noslēdz spānis Roverto Bautista-Aguts.

Dubultspēļu rangā no sešiem atrodamajiem Latvijas tenisistiem vietas uzlabojuši vien divi.

M.Podžus zaudējis piecas vietas (412.), bet Gulbis divas (436.). J.Podžus pacēlies par piecām pozīcijām (583.), Lazdiņš par divām (1023.), bet Mārtiņš Rocēns atkāpies par trim vietām (dalīta 1642.). Viszemāk šajā rangā atrodas Artūrs Kuļibaba (dalīta 1951.), kurš zaudējis 11 vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu